USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На Волині у школи забрали земельну ділянку

28 Жовтня 2013 11:30
Губернатора обурило рішення суду, який визнав недійсним державний акт на користування земельною ділянкою.

Про це під час оперативної наради, що відбулася 28 жовтня, розповів голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Він повідомив, що рішенням суду у Рожищі частину земельної ділянки, що належала школі, відібрали на користь фізичної особи для будівництва житла.

«Спочатку 9 соток хотіли забрати, потім зупинилися на 4,5 сотки. Причому, слухання відбулося без земельника, швиденько. Прізвищ не називаю, але вбачаю тут необхідність звернення до вищої ради юстиції. Це нонсенс – визнавати весь акт недійсним. Що далі – будемо розрізати ці 1,3 гектара? Що далі буде відбуватися з територією школи? Там стадіон, а на біса той стадіон дітям? Важливо, щоб правильні люди правильно побудувалися в Рожищі, от що важливо, виявляється», - обурився Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus