USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Клімчук повідомив «святкові новини»

14 Жовтня 2013 13:06
Втримати показники зростання промисловості та сільського господарства вдалося на Волині.

Під час оперативної наради, що відбулася 14 жовтня, голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук проаналізував статистичні показники за дев’ять місяців цього року.

Він зазначив, що у свято Покрови хоче повідомити серію «святкових добрих новин». Борис Клімчук повідомив, що Волині вдалося втримати показники щодо промисловості та сільського господарства. Так, протягом дев’яти місяців 2013 року збільшення промисловості становить 3,5%, показник сільського господарства - 102,4% (105,8% - у крупнотоварних господарствах, 101,2% - у господарствах населення, завдяки реалізації картоплі). Губернатор розповів, що сусідня Рівненщина має нижчі показники.

«Тут люди дають собі раду, і ми радіємо за наших людей, що бульба добре купується, ціна стабілізувалася на трьох гривнях за кілограм. Думаю, що згідно з підсумками року ми вийдемо на позитивні показники в будівництві. Треба серйозно промоніторити обсяги спорудження небюджетних об’єктів, які підприємці здадуть в експлуатацію до кінця року. Буде багато десятимільйонних капіталовкладень, які враховуються в статистичних показниках», - зазначив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Міністр бульби Показати IP 14 Жовтня 2013 17:07
3 грн. за кілограм? на пасаж нехай сходить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus