USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кличко: Після Різдва – попереджувальний страйк, зупинка транспорту і виробництва

6 Січня 2014 12:37
Лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко заявив про намір опозиції провести попереджувальний страйк і на короткий час зупинити громадський транспорт та виробництво, - повідомляє «ТСН».

Кличко під час виступу на Євромайдані заявив, що опозиція не збирається згортати Євромайдан. До того ж, вона планує провести низку акцій протесту після різдвяних свят.

«Якщо влада не хоче нас чути, будемо закликати до страйку. Щоб вони почули. Перший буде попереджувальний страйк. На деякий короткий час. Коли зупиниться виробництво, зупиниться транспорт. На декілька хвилин, а може бути на декілька годин. Влада повинна відреагувати на вимоги людей», – сказав ударівець зі сцени.

До слова, вчора без заклику політиків на Євромайдан вийшли більше десятка тисяч людей. Офіційне проведення Народного віче відклали, аби активісти змогли приготуватися до святкових заходів, що відбуватимуться на Майдані Незалежності цими днями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Віка Показати IP 6 Січня 2014 14:01
Ну за таке вже саджати без усяких потрібно! Невже влада знову соплі жувати буде? Ну і що - зупиняться підприємства де люди нормальні зарплати отримують?:) Тут вже актуальний заклик: "хто не працює-той москаль!" Це ж треба так... само воно Кличко не працює, а людей до чого закликае?! Ганьба таким недополітикам от і все, таким більше нема-чого казати!!!
великий оптиміст Показати IP 6 Січня 2014 14:30
Горбся, Вікуся, й далі, гни спину на хазяїв, може, людиною станеш.
Ніка до великий оптиміст Показати IP 6 Січня 2014 14:52
Що ти несеш...?:) Прям так у Європі, Америці... всі на себе працюють, а не на дядю-власника?!:) Ну розуму взагалі нема що таке пишиш! Відразу видно як діють "Свободівські" гасла, ну прям як у комуністів - вся влада народу, хто был ничем-тот станет всем!:)
Вел оптимісту Показати IP 6 Січня 2014 14:53
Ти також будеш горбитися на хазяїв- ляхам й іже з ними чоботи лизати!
не праві до Вел оптимісту Показати IP 6 Січня 2014 16:40
При чому тут ляхи? А с***ти ви всі будете, у Старшого Брата)))))))))
Анонім Показати IP 6 Січня 2014 16:49
боксер вже давно з глузду з"їхав,що він хоче тим добитися?чим хуже-тим краще,для них це гасло.Вжебачать,що на майдані лишились бомжі і нероби,треба якось ще 6ро себе нагадати,киянам вже набрид цей бомжатник в центрі,що ще видумають ці недолугі вожді і на скількі ще їм хватить грошей фінансувати цей безлад?хоч америкоси допомагають поки досить щедро ,але ж і їм з часом набридне викідати гроші без перспективи,от і пруться вожді ,щоб ще придумати,їм потрібна тількі влада,на все іньше їм плювати,і не дай бог вони до неї дірвуться,все америкосам доведеться віддавати з відсотками і за ваш рахунок,бо з бомжа взяти нічого,провління прищавого невже нічому не навчило.
Голова профкому Показати IP 6 Січня 2014 17:42
Мене цікавить реальні діла - страйккоми на підприємствах уже організовані? - Чи знову все у стилі бла-бла-бла?
страйком Показати IP 6 Січня 2014 20:41
А як Вітасік баче страйкування транспорту, примусово-добровільне, коли авто-Майданом шлях всім тролейбусам і трамваям перекриє?:) Ну це прямий шлях у в'язницю! Тільки у такому випадку не автомобілістів арештовувати потрібно, а Вітасю - бо він явний організатор заколоту!!! Готуйся друже, якщо це не фейк, а ти сам це заявив. Тут тебе вже нічого не врятує і не скигли тоді!!!:)
123 Показати IP 6 Січня 2014 22:58
Педаля, їдь-но до свєї Алеманії та й там мути страйки та заколоти, ОК???
лучанин Показати IP 8 Січня 2014 12:02
Кличко, Яйценюк і Тягнибик! Поясність чесно - чого ви хочете? Якщо соромитеся чесно відповісти - я скажу за вас - дорватися до корита і хлебтати, щоб аж по бороді текло. Ви вже згідні розвалити цю і так убогу і напіврозвалену країну, вам плювати на людей, (звичайно, коли у вас мільйони на рахунках), лиш би відпрацювати закордонні грошенята, навіть ціною розколу країни. Не дай Боже, громадянська війна чи інший конфлікт, ви ж перші дременете із своїми Терезами за кордон і станете просити політичного притулку. А на все інше вам глибоко наплювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus