USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Кнут і пряник» - методи волинської влади?

26 Листопада 2013 13:24
Одній із міських рад пригрозили, що не дадуть грошей, якщо та не підтримає ОСББ.
Не всі міські ради підтримують співфінансування об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Зокрема, йдеться про Нововолинську міську раду. Під час засідання останньої сесії депутати не підтримали ідею спільного фінансування робіт в ОСББ.
Перший заступник голови, секретар Нововолинської міськради Володимир Рожелюк, виправдовуючись, зазначив, що й ЖКП ображаються. Мовляв, чому для комунальних установ не запровадять подібні пільги, зазначив він під час наради під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка.
Проте такі доводи не задовольнили посадовця облдержадміністрації. Вочевидь, не маючи інших законних інструментів тиску на міську раду, Олександр Башкаленко пригрозив Нововолинську, що місту не виділять грошей на ремонт доріг, якщо та не підтримає ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus