USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кого з волинських аграріїв нагородив Янукович

18 Листопада 2013 09:30
Шістьох волинян нагородив Президент України Віктор Янукович з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.
Про це йдеться у відповідному Указі Президента № 634/2013.
За значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди свята орден «За заслуги» III ступеня отримав голова сільськогосподарського виробничого кооперативу «Мрія» Іван Вітюк та голова фермерського господарства «Перлина Турії» Володимир Яренчук.
Орденом княгині Ольги III ступеня нагородили заступника директора департаменту агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації Людмилу Петриканин.
А механізатора сільськогосподарського підприємства «Рать» Валерія Третяка нагородили медаллю «За працю і звитягу».
Зокрема начальник управління ветеринарної медицини, головний державний ветеринарний інспектор у Маневицькому районі Анатолій Неродик отримав почесне звання «Заслужений працівник ветеринарної медицини України», а завідувач майстерні товариства «Романів» Ярослав Кучма отримав звання «Заслужений працівник сільського господарства України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
колгосп "40 лєт без яєць" Показати IP 18 Листопада 2013 09:42
А де обіцянка на минулорічному святі Клімчука про те, що "...я на наступне свято зроблю з Шумського героя України". Хоч Шумський зі своїм мікрогосподарством на 300 корів і 2-ма тисячами гектарів ріллі не "тягне" на таке високе звання, але не треба було бла-бла. Він же мріяв, золота зірка снилась йому двічі на ніч? Виходить, як в тому сексуальному анекдоті: "Не дала всунути, лише дала погладити...".
Аграрій ветеран Показати IP 18 Листопада 2013 10:39
Шумський , як він каже, вже виріс з того віку, щоб гратися в ордени і медалі.Він працює для людей,дарує їм машини,побутову техніку платить високу заробітну і орендну плату і вони його цінують. А когось давить жаба? Задавить.
111 Показати IP 18 Листопада 2013 10:48
Третяк і Кучма дійсно достойні нагород, а от ті злодії за що? Напевно вміють лиз*ути.
Ображений ветеран Показати IP 18 Листопада 2013 11:05
Ви напишіть як те начальство нас* вшановували * Карпюк і Горбенко пили в ресторані,а ми в училищі в столові їли без уваги і шани теперішного керівництва.Так буде і їм.
Ветеран Показати IP 18 Листопада 2013 12:17
Як кажуть " катюзі по заслузі". Зверніть на це увагу пани Юрію та Віталію. Завдяки цим ветеранам ви хизуєтесь показниками у сільському господарстві, промисловості, будівництві і т. д.
статист Показати IP 18 Листопада 2013 14:31
Для "40 Лет без мозгів". Таких "мікрогосподарств" на Волині 87 відсотків, а по виробництву і реалізації продукції, кількості працівників - одне. Зайди в статуправління і побачиш. (якщо дано побачити)
Горохівчанин Показати IP 2 Грудня 2013 19:12
Для тих кого жаба давить ,у шумського шість тисяч врх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus