USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кох пояснив, як Путін «занапастив» покоління росіян

4 Грудня 2016 14:55
Президенту Росії Володимиру Путіну не зрозуміти християнське твердження про те, що милосердя вище справедливості.

Про це на своїй сторінці у соцмережі написав колишній віце-прем'єр-міністр Росії Альфред Кох, коментуючи відповідь Путіна на прохання режисера Олександра Сокурова звільнити українця Олега Сенцова, - передає "Обозреватель".

Нагадаємо, російський режисер Олександр Сокуров звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням переглянути судове рішення щодо засудженого до 20 років позбавлення волі українця Олега Сенцова. Натомість Путін відмовився помилувати українця та відповів, що питання Сенцова може вирішити тільки суд.

«Милосердя вище справедливості ... Куди там зрозуміти цю християнську максиму маленькому, злому Кощію. Відповідаючи про закон і суд, він, напевно, бачив себе Грозним і Петром в одному флаконі. Або навіть Сталіним. Тобто позбавленим сентиментів, невблаганним і жорстоким державним мужем. Яка убога, нещасна комашка ... Немає в ньому ніякого реального змісту. Порожній, нецікавий стяжатель, який усіма силами відтягує свій невблаганний страшний кінець», - написав Кох.

Він підкреслив, що через такого керівника ще одне покоління Росії було "відправлено без будь-якого сенсу на звалище історії".


Як відомо, Росія відмовилася видати Україні ув'язнених в РФ кримчан Олександра Кольченка та Олега Сенцова, бо вважає їх громадянами РФ.

25 серпня 2015 року суд у Ростові-на-Дону (РФ) засудив українського режисера з Криму Сенцова до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у підготовці терактів у Криму.

Сенцов відбуває строк у виправній колонії суворого режиму в Якутську РФ. Адміністрація колонії неодноразово садила політв'язня в ШІЗО.

Міжнародні організації визнали, що справа проти Сенцова і Кольченка є сфабрикованою та виступили з критикою на адресу РФ, вимагаючи звільнити їх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus