USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Коли бійці «Світязя» оминають слово «війна»

9 Грудня 2015 08:16
Бійці спецпідрозділу «Світязь», які зараз перебувають на ротації, відвідали Луцьку гімназію № 21 імені Михайла Кравчука. Правоохоронці розповіли школярам про патріотизм, але уникаючи слово «війна», - інформує Волинська ОДТРК.

Під час зустрічі з другокласниками бійці говорили про любов до рідної країни. При цьому вони свідомо оминали слово «війна», аби не шокувати дітей. Завдяки таким зустрічам юні українці дізнаються про подвиги і мужність наших солдатів «із перших уст».

Учителі також підготували вихованцям завдання — охарактеризувати мужню людину. Із цим завданням учні впоралася на «відмінно». А ще підготували воякам вірші і малюнки.

Діти вдячні солдатам за те, що можуть жити в мирі й ходити до школи.

Їхня щирість і віра в краще надихає бійців.

Уже через тиждень бійці з новими малюнками і позитивними емоціями поїдуть на схід країни. На ротацію прибудуть інші військові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus