USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині зустріли бійців «Світязя», які повернулися з АТО

15 Вересня 2015 16:06
Працівники роти патрульної служби міліції особливого призначення змінили колег у зоні бойового конфлікту, тож частина бійців повернулася із зони проведення АТО на відпочинок.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

У руках – жовто-блакитні кульки та букети, а в очах – неприхована радість і хвилювання – так чекали рідні повернення додому своїх мужніх чоловіків, батьків, синів.

Про те, як минув місяць у зоні бойового конфлікту та які завдання виконували, правоохоронці не розповідають – службова таємниця. Найбільше бійці «Світязя» діляться розмовами про свій емоційний стан та переживання від розлуки із рідними.

Родичі та близькі з нетерпінням чекали повернення хлопців додому. Дружини та матері розказували, що кожен їхній день був наповнений тривогою та хвилюванням, але розуміння того, що вони покликані виконати свій службовий та громадянський обов’язок, захистити наші кордони та зберегти цілісність України, переважили всі переживання.

Попереду у правоохоронців – кілька днів відпочинку, згодом кожен із них стане на захист правопорядку та безпеки жителів Волині. Однак, зі слів правоохоронців, вони знову готові їхати назад до східних рубежів на підмогу колегам, які там несуть службу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus