USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проспект Соборності у Луцьку відремонтують «недільки через дві»

10 Червня 2014 12:10
Проспект Соборності у Луцьку відремонтують. Коли? «Недільки через дві», - відповів на запитання директор департаменту ЖКГ міської ради Іван Кубіцький сьогодні, 10 червня, під час оперативної наради у стінах мерії.

Зі слів Івана Кубіцького, зараз виготовляється проектна документація, триває експертиза. Роботи розпочнуть відразу, як тільки отримають декларацію на початок робіт. Через півтора місяця роботи продовжать. Бо одна частина фінансується з обласного бюджету і там тендерна сума. Але підготовці роботи може розпочнуться і раніше.


Нагадаємо, нещодавно активісти обмалювали ями на проспекті Соборності фарбою.

Під час оперативної наради також обговорили питання ремонту вулиці Набережної. Зі слів секретаря Луцької міськради Сергія Григоренка, там зняли частину асфальту, але новий ще не поклали. Тому зараз це - «дорога смерті», дуже аварійнонебезпечна ділянка.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку продовжується ремонт вулиць та прибудинкових територій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Lutsk Показати IP 10 Червня 2014 12:23
Пане Кубіцький, ремонт то добра справа, але поясніть, якого милого при ремонті зупинки поблизу моста на пр. Перемоги для жителів 21-го будинку ваші недолугі підеглі "замутили" бордюр висотою під 30 см на виході з двору? Реально тупо стирчить з асфальту бетонна хрі****ь посеред дороги. Хтось подумає від машин - фігушки, там ширини на машину не хватить - дерево не дасть. Усуньте будь-ласка, і попросіть "ремонтників" не вживати на роботі, а то і до суду дійти може при зламаній нозі (падінні з ровера)... Та й враховуючи "якість" освітлення - хоч в морду дай, таке робити - то пряма диверсія проти жильців будинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus