USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Конфлікт між міліцією та волинськими активістами. ВІДЕО

3 Лютого 2014 09:11
Між правоохоронцями та активістами стався конфлікт. Волинські мітингувальники Автомайдану влаштували Народне Віче на колесах і поїхали до помешкань депутатів обласної ради від Партії регіонів. Проте під будинком одного із регіоналів поміж ними та силовиками розпочалася суперечка, - пише ТСН.

Активіст Євромайдану Микола Собуцький розповів, що працівники правоохоронних органів намагалися просто на місці взяти свідчення в учасників акції. Активісти почали кричати "Міліція з народом, а мусора з уродом!". У відповіль начальник штабу управління МВС України у Волинській області, полковник міліції Тарас Пазин закликав своїх колег не піддаватися на провокації.

Пізніше силовики намагалися затримати одного активіста, котрий, зі слів міліціонерів, чіпляв на паркан помешкання депутата Волинської обласної ради Олега Борбелюка наліпку з написом: "Обережно! Власник - регіонал". Активіста взялися захищати його колеги.

Під час суперечки Пазин намагався зняти із обличчя одного із присутніх синьо-жовту повʼязку, котра закривала частину обличчя. Проте активіст відповів: "Не знімайте, бо я хворий на грип і можу заразити". "Я тобі зара дам грип. Я тебе вилікую зараз, панімаєш", - сказав Пазин.
Пізніше він пояснив, що активіста хотіли затримали, бо наліпка псувала благоустрій міста. Потім він шукав активіста, заглядаючи в машини автомайданівців, але так і не знайшов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
оксана Показати IP 3 Лютого 2014 09:45
Сором з таким рилом ходити - кабан вгодований!
Боголюбы Показати IP 3 Лютого 2014 09:48
Малолетнии Клоуны, офигефшие от безнаказанности.
Петро Показати IP 3 Лютого 2014 10:03
Ну й кабан цей Пазін. Цікаво чи може він зробити хоч одну вправу на турніку чи пробігти 50 метрів.
мєнт до Петро Показати IP 3 Лютого 2014 10:31
Певно, може з'їсти пів-кабанчика і випити відерко житнівки. Запросто.
Просто Я Показати IP 3 Лютого 2014 10:12
сюди підходить фраза з фільму "Джентельмени удачі" - КАКАЯ ОТВРАТИТЕЛЬНАЯ РОЖА
платник податків Показати IP 3 Лютого 2014 10:33
А начальнику штабу УМВС України у Волинській області немає більше що робити, тільки пильнувати дотримання "законодавства про благоустрій"?
Анонім до платник податків Показати IP 3 Лютого 2014 12:01
а майдауни багато податків сплатили , що вирішують кому і як свою роботу робити???? хіба з майдаунських заробітків розщедрились і особисто декларації про прибутки понесуть в податкову. !!!!!Якби шайка клоунів не займалась х*рнею всі вихідні, то і начальник штабу, і решта правоохоронців не мусили б за дурнями їздити.
і Я Показати IP 3 Лютого 2014 11:07
А дороги з ямами і тротуари не прочищені від снігу не псують благоустрій. Дати їм лопати в руки - хай впорядковують, раз так переймаються
теж платник податків Показати IP 3 Лютого 2014 11:07
А довб*нуті автомайдауни, які відпрацьовують отримані гроші, не мають куди наліпити всяку погань? Нехай на лоба один одному наліплять, нероби чортові. Цілим и днями катаються - за чиї гроші пальне і за що живуть, якщо нічого не роблять?
Роман до теж платник податків Показати IP 3 Лютого 2014 11:14
І це ж вони прагнуть потім у кабінетах осісти... Що ж ви люди робите? Вони ж вам потім таку "житуху" встроять, що нинішня влада вам у квіточки здасться...!!!
я Показати IP 3 Лютого 2014 22:10
та ладно вам - дядько Пазін файний хлопець, просто робота в нього гі*но, а так добрий.... А от молоді співробітники слабенькі на головцю....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus