USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Конгрес США продовжив термін військової допомоги Україні

20 Вересня 2019 23:45
Палата представників Конгресу США схвалила законопроєкт, який забезпечує виділення Україні $250 млн військової допомоги.

Про це повідомляє LB.ua.

Законопроект переніс кінцевий термін дії допомоги ще на рік – це надає більше можливостей для використання коштів, термін надання яких інакше закінчувався б 30 вересня цього року.

Очікується, що Сенат США схвалить відповідне рішення на наступному тижні.

У серпні стало відомо, що Дональд Трамп доручив переглянути програму фінансування України в галузі безпеки, щоб переконатися, що гроші використовуються в інтересах Сполучених Штатів.

В середині вересня цю допомогу в адміністрації президента Трампа розблокували. Мова йде про $250 млн з бюджету Пентагону, $115 млн за програмою Держдепартаменту «Міжнародне військове фінансування» з бюджету 2019 року, а також $26,5 млн за цією самою програмою з бюджету 2018 року. Загалом – понад $390 млн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus