USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Консультації єдинникам обіцяють зробити «комфортними»

2 Жовтня 2013 12:41
Отримати консультації та подати звітність з єдиного соціального внеску можна у центрах обслуговування платників податків.

У кожному з центрів обслуговування платників податків при податкових інспекціях на Волині створені умови для подання звітності з єдиного соціального внеску. У центрах обслуговування платників також можна отримати консультації стосовно нарахування та заповнення звітності, - наголошують у ГУ Міндоходів в області.
Зокрема, у сервісних центрах для платників податків кожен може ознайомитися із законодавчими документами та нормативною базою щодо нарахування та сплати єдиного соціального внеску, а також отримати реквізити рахунків, на які треба здійснювати відрахування цього платежу.
«Міністр доходів і зборів Олександр Клименко зобов’язав територіальні підрозділи організувати роботу з платниками єдиного соціального внеску так, щоб платники не відчули дискомфорту та незручностей у зв’язку зі зміною адміністратора єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», - підкреслив начальник ГУ Міндоходів в області Ігор Сінгаєвський.
Зі слів керівника ГУ відомства у регіоні, для інформування про нові умови в обслуговуванні фахівці Міндоходів використовують найбільш потужні канали. Насамперед, платникам радять користатися інформацією, що постійно оновлюється на єдиному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України та субсайтах територіальних підрозділів Міндоходів (адреса: www/ minrd.gov.ua). Разом з тим, для платників у ЦОППах на інформаційних стендах зробили добірку необхідної інформації щодо нарахування та сплати ЄСВ. Окрім персональних консультацій, які надаються у кожному ЦОППі, тут працюють «тематичні» віконечка для платників ЄСВ.
«Звичайно, що найбільш прийнятна з точки зору отримання та обробки є звітність в електронному вигляді. Але звітність і в паперовому, і в електронному вигляді фахівцями Міндоходів опрацьовуватиметься однаково якісно та оперативно», - запевнив Ігор Сінгаєвський.
Оскільки в основу адміністрування єдиного соціального внеску покладено сервісний принцип роботи, платники єдиного внеску можуть отримати консультації через call-центр Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів 0-800-501-007 та у ЦОПП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus