USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Континіум-Волинь-Університет» цьогоріч не претендуватиме на Кубок України

5 Вересня 2014 09:21
Дворазовий володар Кубку України (сезонів 2011-2012 та 2012-2013 років) жіноча волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» відмовилася від участі у цьогорічному розіграші Кубка України.

Про це офіційно заявив голова Директорату ФВУ Олександр Бібер.

Також він повідомив, що з турніру знімаються ще три суперлігові команди: «Кряж» (Вінниця), «Педуніверситет» (Чернігів) та «Регіна» (Рівне). «Вони мають фінансування лише на участь в чемпіонаті України», - пояснив Бібер.

Підтвердив слова голови директорату ФВУ і головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький. Коуч волинянок пояснив, якщо команда спершу заявиться на Кубок, а потім відмовиться від участі – з команди стягнуть великий штраф. А у випадку його несплати ФВУ дискваліфікує команду і з Суперліги. Богуслав Андрійович теж поінформував, що команда не поїде на міжнародний тунір в Гродно (Білорусь).

Нагадаємо, на товариському турнірі у Тернополі пам’яті Сергія Юрія волинські волейболістки зайняли третє місце.

Таким чином, Кубок України серед жіночих команд складатиметься тільки з фінальної частини, і за цей трофей боротимуться «Хімік» (Южне), «Сєвєродончанка» (Сєвєродонецьк), «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» (Запоріжжя) та «Галичанка-ТНЕУ-Укрїнбанк» (Тернопіль).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus