USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Ковель» став жовто-блакитним

27 Травня 2014 16:11
В’їзний знак у Ковель розфарбували в синьо-жовті кольори, - повідомили у прес-службі Ковельської районної ради.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в єдиному стилі пофарбовані і в’їзні знаки інших волинських міст.

22 травня в день перепоховання праху Тараса Григоровича Шевченка на Чернечій горі в Каневі молодіжну акцію під назвою «Єдиний прапор – єдина Україна», яка крокує нині багатьма містами нашої держави, підтримали молоді активісти Ковельщині.

Під керівництвом директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Дубове Наталії Тхоржевської учні випускних класів цієї школи синьо-жовтими фарбами розмалювали дорожній знак «Ковель», що знаходиться на вулиці Брестській. Молодь за власні кошти закупила фарбу та пензлі. За кілька годин в’їзний знак у місто замайорів у кольорах державного прапора України. І хоча такі дії вважаються дрібним хуліганством, вони знайшли активну підтримку громадськості та районної влади. Під час роботи активістів підбадьорювали звичайні перехожі та водії, які сигналили, проїжджаючи повз. Позитивно схвалили дії молодих активістів і керівництво та окремі депутати Ковельської районної ради.

Це перший випадок, коли школярі Ковельського району у такий оригінальний спосіб продемонстрували свій патріотизм. Раніше жителі Ковельщини активно підтримували єдність України беручи участь у молодіжних акціях, які організовували студенти Ковельських навчальних закладів професійного спрямування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Травня 2014 16:53
Закон як дишло.
ромка Показати IP 27 Травня 2014 23:16
красиво.но быле якось гарныше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus