USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині скандал через будівництво відомчих гаражів. ВІДЕО

18 Серпня 2013 12:00
Громада проти влади: ковельчани таки домоглися призупинення будівництва відомчих гаражів біля своїх будинків, - інформує «Телевізійний центр Ковель».

Мешканці мікрорайону «Сільмаш» у Ковелі не хочуть, аби біля їхніх будинків «виросли» відомчі гаражі підприємства теплових мереж «Ковельтепло»: люди воліли б мати під вікнами парк або ігровий майданчик. Проте комунальники стверджують: мають усі дозволи на таке будівництво, а гаражі зводять для виробничих потреб підприємства.

Отож, громадські активісти, жителі навколишніх будинків таки домоглися свого: екскаватор комунальників, який щойно намагався рити котлован для подальшого будівництва відомчих гаражів, згорнув роботу і поспішно зник, йдеться у сюжеті.

Володимир Кукнерик з друзями, які сьогодні патрулювали об'єкт, кажуть: ще кілька місяців тому звернулися до міської влади із заявою про незгоду жителів мікрорайону з планами будівництва на цій ділянці гаражного масиву підприємства «Ковельтепло». На підтримку листа тоді підписалося понад 300 людей.

Відповіді від комунальників на своє звернення мешканці так і не отримали. А позиція міської влади, викладена письмово головним архітектором Ковеля Людмилою Мурай, їх не задовольняє. Однак, у відділі містобудування та архітектури, куди ми звернулися за коментарем, ще раз підтвердили правомірність дій комунальників.

Котельню ПТМ «Ковельтепло» у даному мікрорайоні побудували відповідно до генплану Ковеля. А для будівництва гаражів у підприємства є всі дозволи та проекти, - стверджують і комунальники.

Однак до компромісу поки-що далеко. Більше того, громадські активісти кажуть: якщо їхньою думкою знехтують, готові діяти більш радикально.

На сьогодні усі роботи на об'єкті призупинені. Проте жителі мікрорайону продовжують чергувати на будівельному майданчику в очікуванні нових спроб розпочати гаражне будівництво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus