USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За грудень на Волині – жодної ДТП з вини комунальників

15 Грудня 2014 16:55
У період з 1 по 10 грудня цього року на Волині зафіксували 21 ДТП. Однак, жодна із них не трапилась через недоліки внаслідок експлуатації доріг.

Про це у власному звіті під час оперативної наради у голови ОДА повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка.

З його слів, у відповідності до отриманих донесень філій ДП «Волинський облавтодор» та повідомлень чергового УДАІ УМВС у Волинській області, протягом періоду з 1 по 10 грудня 2014 року на Волині зафіксували 21 ДТП, причиною скоєння яких стали недотримання учасниками автопригод Правил дорожнього руху, а також недотримання безпечної швидкості відповідно до дорожньої ситуації та погодних умов.

У переважній більшості неприємні інциденти на дорогах обмежувались зіткненнями двох автомобілів, хоча був й один наїзд на пішохода. Утім, як пояснюють у департаменті інфраструктури та туризму ОДА, аварії, причиною яких міг би бути поганий стан доріг з 1 по 10 грудня не траплялися, й запевняють, що вчасно прийняли всі необхідні заходи задля запобігання аварійності на дорогах Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 15 Грудня 2014 17:09
Звичайно, простіше всього скинути провину на водія, а не на те, що дорогу ВЧАСНО не розчистили від снігу, не залатали на ній ями, не нанесли розмітку. Фраза "Причиною скоєння яких стали недотримання учасниками автопригод недотримання безпечної швидкості відповідно до дорожньої ситуації та погодних умов." звучить дуже лицемірно, адже ніхто дороги від снігу не чистив.
111 Показати IP 16 Грудня 2014 10:14
дороги прекрасні ще європі далеко - СМІХ!!! БРИХУНИ - ще плачуть ,що їх неправільно люструють ВСІХ - На-Й набрати молодих хуже вонине зроблять бо вже нема куди, авсіх пенсіонерів і оброслих жирком вон бовони вже нічого небояться бо в чиновинків під якими вони ходять дороги ідеальні до самих каліток а про інших ніхто не переживає, проїдтесь з Рожищ на Дубище там не обминаєш ями а обираєш менші, а на Дубищах розташована пожежна коли вона доїде в другій кінець району коли до Рожищ можна колеса погубити.
111 Показати IP 16 Грудня 2014 10:19
шановна редакція зробіть репортаж з цього приводу і похваліть панів з філій ДП «Волинський облавтодор» та працівників УДАІ УМВС у Волинській області, другі стоять вибравши острівець і в калюжах на жахливій дорозі ще мають нахабність зупиняти водіїв для перевірки документів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus