USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Креативне «деревце-книга» - руками волинських бібліографів

18 Січня 2014 10:12
Новорічна ялинка у бібліотеці має бути ... із книг. Так вирішили Ірина Малиновська та Клавдія Макарук і взялися до роботи.

Для корпоративної ялинки бібліотекарям знадобилися майже 200 книжок і година натхненної праці. Креативне «деревце» має 160 сантиметрів зросту, ідеальні форми та безмежний інформативний потенціал, інформує Телевізійний центр Ковель.

«20 книг, що змінюють життя» - це своєрідний рейтинг читацьких уподобань відвідувачів районної бібліотеки.

Книжкова ялинка — не лише оригінальний символ новорічних свят, а й нагадування про те, що саме книги роблять нас кращими та добрішими. У тому, що традиційна книга аж ніяк не збирається капітулювати перед своїми електронними аналогами та інтернетом, переконують нас і ковельські школярі.

А сучасні гаджети стануть в пригоді для іншого. Наприклад, аби зафіксувати себе поряд із Сніговичкою-бібліотекаркою та книжковою ялинкою. Доки вони ще радують око відвідувачів. І спонукають нас любити книгу, а з нею і досягати справжніх глибин людської мудрості.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus