USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Курортний сезон на Волині: оздоровлення дітей зі сходу й особливі заходи безпеки

2 Червня 2015 13:00
Напередодні сезону оздоровлення в області дбатимуть про заходи безпеки у місцях скупчення людей та підготовку до оздоровлення дітей зі сходу.

Про це йшлося під час наради в голови облдержадміністрації з питань готовності об’єктів відпочинку та рекреаційних закладів усіх форм власності до проведення літнього оздоровлення і відпочинку громадян на території області 2 червня.

Голова ОДА Володимир Гунчик звернувся до керівництва УМВС та УСБУ з проханням подумати над тим, аби не допустити ситуації, що виникла торік, коли на Шацькі озера приїздили «так звані переселенці», з якими виникали інциденти із нападами на людей.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ ШУКАТИМУТЬ ЗЛОВМИСНИКІВ, ЯКІ ПОБИЛИ ВОЛИНСЬКОГО ЖУРНАЛІСТА?

Він наголосив, що на Волинь повернулися демобілізовані солдати, для яких потрібно створити особливі умови відпочинку, але, поряд із цим, з військовими, в область надходить зброя. Відтак, посадовець просив вживати особливі заходи безпеки у місцях масового скупчення населення, координуючи дії між УМВС, прокуратурою, ДСНС та УСБУ.

Голів райдержадміністрацій він просив звернути особливу увагу на відпочинок дітей – йдеться про підготовку санаторіїв, профілакторіїв та баз відпочинку для оздоровлення на високому рівні майже 200 дітей зі сходу.

Він нагадав,що траплялися випадки, коли завезені з-за межі області продукти викликали масові інфекційні захворювання волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
літо Показати IP 2 Червня 2015 15:35
Сьогодні яке число за календарем, а вони тільки розглядають питання безпеки при оздоровленні?:))) Влада епрст...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus