USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Курсанти з Києва їдуть на Волинь. ФОТО

10 Липня 2013 18:40
Ознайомчу та навчальну практику на базі установ покарань Волинської області та підрозділів кримінально-виконавчої інспекції проходитимуть курсанти Інституту кримінально-виконавчої служби.

Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Волинській області.

Так, першокурсники ознайомляться з діяльністю установ та органів управління ДПтС України у Волинській області, а випускники другого курсу проходитимуть більш поглиблену навчальну практику. Практика відбуватиметься з 8 по 30 липня.

В управлінні ДПтС у Волинській області відбувся інструктаж для двадцятьох курсантів юридичного та соціально-психологічного факультетів Київського інституту кримінально-виконавчої служби.

Начальник управління полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук ознайомив курсантів з особливостями роботи установ та органів, підпорядкованих управлінню ДПтС України у Волинській області, націлив взяти максимум корисного досвіду від навчальної практики.

Заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич звернувся до курсантів із настановою віднестися до практики серйозно, не порушувати трудової дисципліни.

Своєю чергою, інспектор сектору по роботі з особовим складом старший лейтенант внутрішньої служби Анна Готра допомогла курсантам визначитися з місцем проходження практики, а також розповіла, які знання та навички вони отримають під час проходження практики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus