USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Китайці передали волинським школам нові комп’ютери

22 Грудня 2016 09:29
До свята Нового року учні шкіл Ковельського району отримали 55 нових комп’ютерів.

За повідомленням Ковельської райдержадміністрації, нові комплекти комп’ютерної техніки передали навчальним закладам селищ Голоби, Люблинець, Велицьк, села Вербка та Люблинецькій спеціалізованій школі-інтернату.

Комп`ютерне обладнання для українських шкіл надали Україні в рамках соціального проекту від уряду Китайської Народної Республіки. Наразі школи Ковельського району на 100% забезпечені комп’ютерами, проте частина з них потребує заміни.

До слова, Міністерство освіти і науки українським школам передало понад 23 тисячі комп’ютерів. Їх розподіл здійснювався пропорційно до кількості учнів у кожному з регіонів, а в областях – згідно з потребами загальноосвітніх навчальних закладів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, 12 луцьких шкіл мали отримати цьогоріч нові комп’ютерні класи, 9 з них – за рахунок угоди між урядами України та Китайської Народної Республіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus