USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Киянка оголилася супроти пенсійної реформи. ФОТО

21 Березня 2011 13:58
Жіночий рух FEMEN, в особі своєї активістки Ольги Сергіївни, провів моно-мітинг "Важкий вік" проти підвищення пенсійного віку для жінок.

Про це пише Gazeta.ua .

У повідомленні йдеться, що активістка руху вийшла на Михайлівську площу топлес з метою привернути увагу громадськості до чергових спроб влади пограбувати український народ.

"Рух FEMEN виступає категорично проти прагнень псевдореформаторів підвищити пенсійний вік для жінок", - говориться у блозі активісток.

За словами організації, не можна збільшувати пенсійний вік для жінок, прирівнюючи його до чоловічого, при наявності на сьогоднішній день значної різниці в зарплатах і подвійному трудовому навантеаженні жінки (робота по дому).

"Я, Дєда Ольга Сергіївна, мені 63 роки. Я герой соціалістичної праці та активістка жіночого руху FEMEN, висловлюю свій протест проти пенсійної реформи уряду. Спроби реформувати економіку, за рахунок посилення експлуатації жінок похилого віку, вважаю - аморальними і глибоко помилковими. Для пошуку додаткових коштів, пропоную поритися в кишенях знахабнілих олігархів і привілейованих пенсіонерів. Вимагаю припинити моральний і економічний терор літніх людей. Поважайте нас хоча б за те, що сьогодні у вас є, що красти! Руки геть від жінок!" - заявила активістка FEMEN.

Нагадаємо, остання акція жіночого руху була приурочена трагедії у Японії. Роздягнувшись, дівчата намагались підтримати японський народ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus