USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Київські «благодійники» видурюють гроші у луцьких підприємців

22 Серпня 2017 15:31
34 тисячі гривень просять перерахувати невідомій організації на потреби невідомих дітей. Листи із таким проханням отримала низка луцьких підприємств від благодійного фонду «Народна спілка», зареєстрованого в Києві з нібито офісом у Луцьку.

Потрапив такий документ і до журналістів ТРК «Аверс».

Зауважимо, благодійний фонд просить не просто допомоги, а вказує фіксовану суму – 34 тисячі гривень на оздоровлення 10 дітей.

Журналісти з’ясували, що на будівлі у Києві, де зареєстрована організація, за знайденим в інтернеті зображеннями жодного розпізнавального знаку. Ще один офіс цього благодійного фонду – в Луцьку на вулиці Конякіна, 7. Щоправда, і за цією адресою ніякого благодійного фонду журналісти не знайшли. Не чули про такий фонд і місцеві мешканці.

На сайті Українського форуму благодійників також ані слова про зазначений фонд. Щоправда, як зазначають журналісти, це не означає, що такого фонду немає. На Українському форумі благодійників порадили звернути увагу на дату реєстрації зазначеної організації.

Як вдалося з’ясувати, зареєстрована «Народна спілка» у квітні цього року. Тож ймовірно, що фонд ще просто новий, тому про нього на форумі і не знають.

Проте відсутня інформація про цю благодійну організацію і в соцмережах.

Директором благодійного фонду у документах вказаний Романуцький Роман Сергійович. Як вдалося з’ясувати, за цим прізвищем зареєстровані ще два підприємства. За телефонними номерами, які вказані у документах, ніхто не відповідає. А про приватне підприємство, яке за реєстром мало б знаходитися у квартирі багатоповерхівки на проспекті Соборності, не чули навіть сусіди по будинку. Та додають, що про Романуцького чують вперше.

Детальніше – у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus