USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лауреат Євробачення з Фінляндії співала для волинських засуджених

12 Серпня 2015 11:01
Фінська співачка, лауреатка премії Міжнародного конкурсу «Євробачення 2000» Ніна Астром разом із своїм гуртом відвідала Маневицьку виправну колонію № 42.

Благодійний концерт за участю Ніни Астром відбувся 8 серпня.

У рамках благодійного концерту разом з нею прибули представники Української Міжконфесійної Християнської Місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі». Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Волинській області.

Артистка співала для засуджених пісні на релігійну тематику, що проповідували Бога та його діяння.



Представники релігійної громади по завершенні двогодинного концерту

здійснили проповідь та молитву за душі присутніх, особливу увагу при цьому звернули на ситуацію в Україні та необхідність духовного єднання в такий не легкий для країни час.



Засуджені колонії не приховували своїх вражень та залишилися задоволеними після зустрічі з зіркою європейського масштабу. І в знак вдячності за проведений концерт подарували співачці картину, яку виготовили власноруч.



Варто згадати, що Ніна Астром належить до протестантської лютеранської церкви та виконує пісні, які суміжні з церковною музикою. Крім того, уже 12 років відвідує в’язниці з християнською місією.

На відео: фінська співачка-християнка Нина Астром співає в гостях у церкви «Скінія»





Концерт для волинських засуджених організувала Українська Міжконфесійна Християнська Місія «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі», а керівництвом центрального апарату Державної пенітенціарної служби України надано попередньо узгоджений дозвіл на проведення благодійного концерту.



На даний час концертний тур фінської співачки Ніни Астром установами виконання покарань триває.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus