USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Легендарний волинянин написав книгу про себе. ФОТО

14 Вересня 2012 09:25
Заслужений тренер України Леонід Педик презентував автобіографічну книгу, яка називається «Боротьба продовжується».

Спортивного фахівця не даремно називають легендою волинського спорту, адже він має унікальне звання – чотириразовий майстер спорту СРСР з боротьби.

Презентація видання відбулася 13 вересня у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Автор розповів, що в книзі описана його доля. А головним він вважає те, що багато його вихованців прийшло на захід.

Серед учнів тренера ‒ чимало відомих в Україні та на Волині людей. Так, генерал-майор міліції Валерій Присяжнюк свого часу працював начальником управління Міністерства внутрішніх справ України та очолював житомирську міліцію.

Він казав, що завжди хотів здобути більше нагород, ніж Педик, але поки цього не вдалося.

Головний редактор видавництва «Волинянин» Феодосій Мандзюк розповів, що «Боротьба продовжується» ‒ перша книга з серії «Легенди волинського спорту».

З його слів, створення видання тривало понад 3 місяці. «Місяць ‒ видавнича справа, десь 2 місяці збирали інформацію. Багато фотографій з домашнього архіву. Видно, що автор виношував її довго. От і швидко видали», ‒ відзначив фахівець.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 14 Вересня 2012 09:42
Вітання автору книги. Але у статті вказана назва "Боротьба триває", а на фото назва - "Боротьба продовжується".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus