USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лікарі розповіли про стан Луценка за гратами

30 Квітня 2011 16:56
Комісія лікарів на чолі з начальником управління охорони здоров'я Державної пенітенціарної служби за результатами обстеження екс-глави МВС Юрія Луценка в суботу заявляють, що стан його здоров'я задовільний.

ПРо це інформує Кореспондент .

"За результатами комісійного медогляду (згідно з висновками лікарів) стан Луценка визнано задовільним. Умови його утримання відповідають вимогам санітарії та гігієни. Скарг на умови утримання, стан здоров'я або інші побажання Луценко не висловив", - повідомив відділ зв'язків зі ЗМІ Держпенітенціарної служби в суботу.

У повідомленні наголошується, що Луценко перебуває під постійним медичним наглядом.

Нагадаємо, 29 квітня, дружина Юрія Луценка повідомила, що він схуд на чотири розміри - з 56-го до 52-го, а також скаржиться на запаморочення.

Юрій Луценко голодує з минулої п'ятниці, 22 квітня.

21 квітня Апеляційний суд Києва продовжив термін арешту Луценка до 26 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus