USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лікувальний басейн у Луцьку все-таки не закриють

15 Квітня 2014 15:00
Лікувальний басейн, розташованій у дитячій поліклініці, що на вулиці Чорновола, працюватиме і влітку.

Про це стало відомо під час позачергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 15 квітня.
Так, із власним запитом стосовно цього питання виступила керівник депутатської групи "Новий Луцьк" Ірина Констанкевич.

«У зв’язку з припиненням функціонування басейну Луцької міської дитячої поліклініки я, як депутат Луцької міської ради, від імені народного депутата України по виборчому округу №22 Ігоря Палиці, у відповідь на численні прохання батьків дітей, які проходять оздоровлення у басейні, повідомляю, що усвідомлюючи важливість та необхідність реабілітації дітей із захворюваннями опорно-рухового апарату, та в рамках подальшої реалізації благодійним фондом «Фонд Ігоря Падиці – Новий Луцьк» проекту «Школа здорового плавання», прийнято рішення про позачергове включення в бюджет витрат Фонду фінансування роботи басейну на період з травня по листопад 2014 року», - заявила депутат.

Нагадаємо, про те, що лікувальний басейн планують закрити влітку стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради 14 квітня. Таку інформацію підтвердив і начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель.

Однак, зі слів депутата Луцької міської ради Ірини Констанкевич, для поновлення повноцінного функціонування басейну, зокрема за допомогою альтернативних джерел опалення – електричних, а також підігріву підлоги та води в душових кабінках, потрібна чимала сума коштів.

До слова, оздоровлення дітей стало можливим завдяки реалізації благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» проекту «Школа здорового плавання» в рамках програми «Здоров’я лучан – запорука майбутнього». Тож, враховуючи гостру необхідність у функціонуванні басейну, благодійники вирішили профінансувати діяльність басейну на період травня-листопада 2014 року.

Утім, начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова зауважила, що сума обслуговування басейну в місяць становить 28 тисяч гривень. Разом з тим, 168 тисяч 612 гривень потрібно, аби забезпечити функціонування басейну на весь рік.

На це Луцький міський голова Микола Романюк наголосив, що питання фінансування басейну найближчим часом буде вирішене.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 15 Квітня 2014 16:21
Палиця - молодець. Навіть у такий скрутний час допомагає місту!
Ігорю Показати IP 15 Квітня 2014 17:51
Просто у нього слово з ділом не розходиться
Ігорю Показати IP 15 Квітня 2014 22:40
А Микола Ярославович піс-дун..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus