USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЛуАЗ і «Пролісок» визнані кращими в Україні

11 Жовтня 2011 14:47
У Волинській облдержадміністрації нагородили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» - «Кращі товари та послуги Волині.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Вітаючи переможців, голова облдержадміністрації висловив певність, що волинський виробник, продукція якого пройшла перевірку на якість та безпечність, отримала високу оцінку експертів, що зможе задовольнити найвибагливішого споживача.

Борис Клімчук запевнив, що влада й надалі гарантуватиме підтримку як вітчизняним, та і іноземним інвесторам, які готові до відповідальної, відкритої та результативної співпраці.

Голова облдержадміністрації побажав переможцям нових досягнень на шляху до європейського удосконалення: «Логіка така - якість немає вимірів, а висока якість завжди вимагає ще вищої».

Переможці конкурсу отримали дипломи та каталоги, а кращі працівники стандартизації та метрології - відзнаки облдержадміністрації, облради та Луцької міської ради. Окрім цього, 5 найкращих підприємств Волині потрапили до «100 кращих товарів України».

До п’ятірки кращих увійшли санаторій матері і дитини «Пролісок», Нововолинське вище професійне училище, ТМ «Макарелла», ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» та СП ТзОВ «Модерн-Експо. Свої відзнаки вони отримають у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus