USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучан кличуть на гру за життя: «Шашки вперед, кришки назад!»

11 Серпня 2015 16:12
У рамках акції зі збору пластикових кришечок на протези для воїнів у Луцьку організовують «Street action» під гаслом «Шашки вперед, кришки назад!»

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку триває збір кришечок від напоїв для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО.

ПУНКТИ ПРИЙОМУ КРИШЕЧОК У ЛУЦЬКУ

«Street action» - це неймовірно захоплююче та динамічне дійство, яке відбуватиметься у формі гри в шашки, - пишуть організатори.

Гра відбудеться 13 серпня о 17:00 на території скверу «Зоряний», що на вулиці Лесі Українки.

Правила загальновідомі, та суть не проста, а досить глобальна. Отож, лучан кличуть усім разом наповнити її боротьбою за вирішення проблем забруднення довкілля, накопичення сміття та катастрофічного погіршення екології.

Акцію організовує луцький осередок ГО «Let’s do it, Ukraine» за підтримки СГО «Молодіжна платформа» та комітету спорту Луцької міської ради. «Хто ж переможе в цій грі? Шашки, які уособлюють людство, цивілізованість, порядок чи пластикові кришечки, що символізують сміття, безлад, занепад? Долучіться до сил цивілізації та допоможіть добру перемогти», - пишуть організатори.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus