USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучан запрошують на фотовиставку про жінок-військовослужбовців

9 Березня 2017 14:33
Український жіночий фонд за підтримки структури ООН Жінки в Україні запрошує на відкриття фотовиставки “Жінки, Мир та Безпека в Україні”. Регіональним партнером з презентації виставки в Луцьку став Луцький національний технічний університет.

На виставці будуть представлені фотографії українських жінок-військовослужбовців, які разом з чоловіками захищають нашу країну на передовій, інформують організатори.

Фотовиставка підготовлена в рамках реалізації Стратегії громадянського представництва «Невидимий батальйон 2016-2017 рр.», яка покликана привернути увагу до проблем жінок у Збройних силах, вирішення яких дозволить не лише гарантувати дотримання прав людини, але й зміцнить українську армію.

Також під час виставки презентують короткометражне документальне відео «Невидимий батальйон», в якому йдеться про проблеми жінок-військовослужбовців у сучасних Збройних силах України в умовах АТО.

Відкриття виставки та прес-конференція (брифінг) з цього приводу відбудеться 10 березня 2017 року року о 14.00 за адресою: Луцьк, вул. Львівська, буд. 75.

Дізнатись детальніше про захід Ви можете за телефоном: +380956584524.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus