USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам показали зворушливу виставу про дівчинку, тато якої загинув на Майдані

17 Листопада 2016 18:37
Мистецький соціальний проект «Мій тато став зіркою» презентували у Волинському обласному академічному театрі ляльок. Це зворушлива історія про дівчинку, батько якої загинув на Майдані, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

До Дня Гідності та Свободи театральна студія Наталії Журавльової презентувала мистецький соціальний проект «Мій тато став зіркою». Маленькі актори показали виставу про дівчинку, тато якої загинув на Майдані.



Головна героїня переживає, ділиться думками та враженнями. Втім, для неї тато не зник: мама каже, що він просто став зіркою. У постановці діти порушили також проблему війни та вимушених переселенців. А на завершення маленькі актори виконали пісню «Нам потрібне мирне небо», якій зал аплодував стоячи.



«Коли я був на Майдані, я намагався думати про своїх близьких, сім’ю, сина. І це давало мені сили. Можливо, навіть не так давало сили, як відволікало від страху. Я робив це для них», – розповів після вистави заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця.



«Цей соціальний проект не повинен бути тільки в Луцьку, він повинен поширюватися на всю область. Те, що зробили для нас люди, які стали зірками, інакше як подвигом не назвеш», – прокоментувала директор департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus