USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам розкажуть, як усиновлювати та виховувати дітей-сиріт. АНОНС

25 Вересня 2013 12:07
Скільки у Луцьку дітей-сиріт? Які документи необхідно зібрати, аби всиновити дитину? Чи знижуються показники соціального сирітства в Україні?

Відповіді на ці та інші питання можна буде почути під час «круглого столу» «Пріоритети сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського виховання», організованого Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та службою у справах дітей Луцької міської ради.

Захід відбудеться у четвер, 26 вересня 2013 року о 12.00 у конференц-залі Палацу культури Луцька, - повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ МОЛИТИМУТЬСЯ ЗА ЗДОРОВ'Я УСИНОВИТЕЛІВ
Довідка. За станом на 1 березня 2013 року кількість дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування в Україні становить 96 тисяч.
30 вересня в Україні відзначають День усиновлення, який збігається із християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus