USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка може отримати звання найкрасивішої у світі

11 Червня 2014 08:00
10-річна лучанка нещодавно брала участь у всеукраїнському конкурсі «Міні міс - Україна - Планета», а вже 14 червня буде представляти нашу країну у сонячній Болгарії, де сподівається отримати звання найкрасивішої дівчинки планети.

Київське журі 7 червня одностайно присудило Анюті Климовець з Луцька титул міні-міс Україна-Планета і корону найкрасивішої дівчинки країни. Аня представляла на конкурсі Луцьк та Волинську область.

Як інформує Комсомольская правда в Украине, у Болгарію на конкурс «Little Miss & Mister Planet» Анюта Климовець везе пісню «Українка-волинянка» і костюм «Морська планета» . Її батьки впевнені, що з виступом проблем не буде, адже донька з раннього дитинства займається вокалом, грає на фортепіано і танцює. А віднедавна пробує себе і в модельному бізнесі, навіть знімається для обкладинок журналів. До речі, в студії вона найменша - зазвичай там займаються діти 14-15 років. На сцені себе почуває як «риба у воді».

- Ви знаєте, ми перед конкурсом хвилюємося набагато більше, ніж Аня, - розповідає мама дівчинки Оксана Климовець. - Вона у нас дуже стійка, організована і витривала. Все встигає. Ще й у школі - одні дванадцятки.

Аня закінчила четвертий клас луцької гімназії з поглибленим вивченням англійської мови. Про майбутню професію поки не замислюється - займається всім, що подобається. Ввечері після всіх занять і репетицій встигає у дворі з дітворою пограти.

- Зйомки бувають з раннього ранку і до вечора, а Ані все під силу, - сміється Оксана. - Одного разу, ледве дійшовши до будинку після напруженого дня, питаю її: "Анют, тобі подобається чи може кидаємо те все? Я так втомилася". А вона: "Ну що ти, мамо, я б ще познімалась".

За плечима у Анюти вже не одна перемога на всеукраїнських та всесвітніх конкурсах краси і талантів, а ще на вокальних і танцювальних. А головна її мрія - поїхати в Діснейленд. Батьки вже пообіцяли своїй розумниці: якщо дочка переможе на «Little Miss & Mister Planet», то восени всією родиною поїдуть в знаменитий парк розваг. Тому стимул у дитини потужний.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 11 Червня 2014 09:19
Гарантия 100%-в пролете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus