USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

Лучанка-телеведуча змагатиметься у конкурсі «Міс принцеса України»

16 Серпня 2013 17:30
Студентка Інституту філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та ведуча ранкового шоу на телеканалі «Нова Волинь» Юлія Ковальчук змагатиметься у мегафіналі четвертого національного конкурсу краси «Міс принцеса України», інформує Слово Волині.
Уперше дівчина взяла участь у конкурсі краси ще семирічною дівчинкою. З того часу вона неодноразово перемагала у різних конкурсах краси. Юля каже, що головне у подібних змаганнях - велике бажання та наполегливість.
«Звичайно, що я хвилююся, адже представляю Луцьк, де буде відбуватися конкурс і це велика честь для мене. Звісно, як і кожна учасниця, прагну перемогти і буду робити все для цього. Сподіваюся, що, принаймні, у п`ятірку фіналісток я потраплю. Після того, як познайомилася з усіма учасницями, вважаю, що у мене великі шанси», - розповідає конкурсантка.
Особлива перевага Юлі у конкурсі краси – за неї вболіватимуть знайомі, друзі та й прості лучани
«Я дуже щаслива, що цей конкурс відбудеться у Луцьку. Адже впевнена, що у мене буде шалена група підтримки. Раніше мої подруги та рідні не мали змоги їздити на конкурси в інші міста, а тепер настав момент, коли і вони побачать це шоу наживо. І я знатиму напевне, хай там що, а улюбленицею глядачів я залишуся», - каже Юлія.
У повідомленні йдеться, що 17 жовтня Луцьк прийматиме мегафінал четвертого національного конкурсу краси «Міс принцеса України». За титул найкрасивішої і найкмітливішої змагатимуться 20 учасниць зі всієї України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
кгб Показати IP 16 Серпня 2013 17:55
вже не шановні редактори сайту. трішки дивіться за тим, що і як пишуть ваші грамотії. стільки примітивних помилок ("взяла участь конкурсі", "семеричною", "потраплю", "Луцьк прийматиме"), я вже мовчу про розділові знаки. а за юлю можна повболівати - справді здібна і красива юнка. успіху їй і вашим писакам.
Галина Федорівна до кгб Показати IP 16 Серпня 2013 18:57
кгб ,ви теж добрячий грамотій!
Гриць Щур-Тигролов Показати IP 16 Серпня 2013 20:21
По-перше, Юлія не лучанка, а родом із Червонограда.... І взагалі у цій інфі багато суперечностей....Одна із них ще й та, що дівчина не тільки телеведуча, але й pj-йка в одному із нічних клубів обласного центру, але це теж не робить її лучанкою... Але, щоб не думали, що я такий злосний задрот, то напишу, шо Юля вродливіша за багатьох учасниць того конкурсу, але все одно не переможе, адже пан Гловацький вже все розподілив...
Степан до Гриць Щур-Тигролов Показати IP 16 Серпня 2013 21:20
Хто хто вона піджейка ???? НЕ пройде бо дуже вже походженна...
отак Показати IP 16 Серпня 2013 20:38
цікаво, активістка, комсомолка і т.д. отже, ведуча на волинському телебаченні, піарка в нічному клубі, хто ще щось знає про молоду, красиву і розумну? журналістам варто було б уже і справді більше розписати про конкурсантку, як не як, ковальчук волинь представляє, добре, що не з зімбабве, а з червонограда, ну, майже з волині. а кгб і галина федорівна - обоє однакові грамотії, правда, безграмотність на сайті процвітає...
Галина Федорівна до отак Показати IP 16 Серпня 2013 22:59
Шановному "отак" !Грамотністю й ви не вражаєте!
Дзідзьо Показати IP 16 Серпня 2013 21:08
Я від Юльки дурію, Я до всього ревную, Я від Юльки балдію.. Йой! Вона для мене сама-сама! Куроче, та Юлька покрашена бландінка, І в мене знову пАчалась Неадекватна поведінка...
отак Показати IP 18 Серпня 2013 11:31
на репліку "шановної галини федорівни". учуся у таких грамотіїв, як кгб і ви, пані. отакий і рівень грамотності.
Галина Федорівна до отак Показати IP 18 Серпня 2013 17:27
Вчитися потрібно було ще в щколі.
Галина Федорівна Показати IP 18 Серпня 2013 17:28
Перепрошую,"в школі"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus