USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міс принцеса України: в Луцьку обрали красуню року. Фото

3 Листопада 2018 09:00
22 красуні з різних куточків країни прибули до Луцька, аби позмагатися за корону та звання «Міс принцеса України 2018». Головний приз і 50 тисяч гривень вдалося вибороти Валерії Панченко з Вінниці, яка виступала під номером 22.

Дев’ятий національний конкурс краси «Міс принцеса України 2018» відбувся 2 листопада у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі.

Як наголосив генеральний продюсер заходу Олександр Главацький, краса єднає Україну. Саме тому в конкурсі взяли участь дівчата з різних регіонів держави: як із Луцька, Івано-Франківська, Вінниці, Чернівців, Києва, так і з Одеси, Запоріжжя, Донецька, Горлівки та Маріуполя.
Відзначимо, що нещодавно Олександр Главацький відсвяткував свій день народження, тож під час дійства головний організатор конкурсу не втомлювався приймати численні привітання.
Оцінювати вроду, таланти, комунікабельність і вміння учасниць дефілювати запросили журі у складі продюсера конкурсу Олександра Главацького, співака Романа Скорпіона, заслуженої артистки України Ірини Шабан тощо. Очолити журі доручили актору Дмитру Ступці.
Традиційно ведучим дійства був співак і шоумен Дмитро Коляденко.
Конкурс розпочався з дефіле та знайомства з учасницями. Дівчата розповідали про те, чим займаються в повсякденному житті, та ділилися планами. Так, у змаганнях вирішили взяти участь студентки, вчительки, науковиці, перекладачки, фотографки, мандрівниці, ведучі, фітнес-тренерки тощо.

Окрім того, дівчата перерахували свої мрії. І поки одні бажають об’їздити увесь світ і побачити полярне сяйво, декотрі красуні акцент хочуть зробити на кар’єрі й мріють відкрити власну справу, до прикладу, із виготовлення натуральної косметики, основаної на продукції бджільництва.
Між конкурсами публіку радували виступами відомі українські співаки: Ірина Шабан, Ольга Цибульська, Роман Скорпіон, Валентина Яремчук, Дмитро Коляденко, Сергій Скулинець та Алла Івашина.
Припав до вподоби глядачам інтелектуальний конкурс, у ході якого Дмитро Коляденко запитував у дівчат найрізноманітніші речі. Зокрема, цікавився, навіщо чоловіки відрощують бороду, як приготувати яєчню, які є різновиди страв із картоплі, які продукти потрібні, аби зготувати український борщ, що таке фотосинтез, ерудиція, щастя чи кохання.
Також ведучий перевіряв учасниць на знання таблиці множення, українських виконавців, народних пісень і класичної поезії.

Не оминув Дмитро й особистих запитань, тож красуні міркували, на що б витратили мільйон, скільки дітей би народили та як їх би назвали, за кого голосували б на президентських виборах, що могли би зненавидіти та ін.
Під час чергового конкурсу в залі дещо пожвавішало, адже довгоногі принцеси вийшли на сцену в купальниках.
Опісля журі з 22 претенденток обрало 10 учасниць, які пройшли до фіналу конкурсу. Ними стали дівчата з Луцька, Горлівки, Донецька, Запоріжжя, Києва, Маріуполя, Одеси, Івано-Франківська та Вінниці.

Перед виходом дівчат на останнє дефіле у весільних сукнях слово надали присутньому на конкурсі першому заступнику голови Волинської обласної ради Олександру Пирожику.

«Мабуть, не просто сьогодні було журі журити цей конкурс. Непросто було й мені, адже потрібно було виступати арбітром організації цього свята. Але я переконаний, що в Луцьку потрібні такі свята, тож хотілося б, щоби і десятий, ювілейний, національний конкурс краси «Міс принцеса України» також пройшов у нашому місті», – зазначив Олександр Пирожик.
Він звернув увагу на те, що всі запрошені виконавці, які виходили під час дійства на сцену, співали україномовні пісні, та висловив сподівання, що наступного року всі учасниці конкурсу теж говоритимуть виключно українською.

«Хочу також подякувати за те, що на концерт запросили бійців, які тримали мирне небо над нашими головами на сході, та за те, що сьогодні в цьому залі є вся Україна (за географією)», – сказав посадовець.

Перед оголошенням переможниць на сцену вийшла хедлайнерка дійства, народна улюблениця Ірина Федишин, яка презентувала присутнім свої хіти, які співав увесь зал.
«Так багато красунь… І дуже важко було обрати найкращу, але, гадаю, що ми як члени журі не помилилися у своєму виборі», – зазначив перед повідомленням результатів конкурсу голова журі Дмитро Ступка, який, до речі, вперше завітав до Луцька.
Першими відзнаки вручили Міс посмішці, Міс дружбі, Міс глядацьких симпатій, Міс елегантності, Міс інтернету, Міс топ-моделі та Міс фото.
ІV віце-міс обрали конкурсантку під номером 13 Юлію.
ІІІ віце-міс стала учасниця під номером 18 Яна.
Звання ІІ віце-міс дісталося конкурсантці під номером 3 Олені.
Першою віце-міс журі обрало учасницю під номером 7 Олену.
Своєю чергою, звання «Міс принцеса України 2018» дісталося вінничанці Валерії Панченко під номером 22.
Зауважимо, що, окрім корон, дипломів і стрічок, між красунями розділили грошовий фонд у 150 тисяч гривень. Міс принцеса отримала 50 тисяч гривень, чотири віце-міс – по 20 тисяч гривень, а інші учасниці – по тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Горець Показати IP 3 Листопада 2018 23:46
А от Яна 18, хто ця САМА БОЙОВА дівчина?
Мдааа Показати IP 4 Листопада 2018 11:07
На вулиць Луцька ходить масса красивіших та привабливішим дівчат!
спецсексексперт Показати IP 4 Листопада 2018 13:39
Тут є кілька...................................................... жінок, які (на диво, як на мене), сюди потрапили випадково. Це навіть при тому, що такі "конкурси" - це абсолютна умовність. Можна вийти на вулицю і зустріти багато дівчат, які набагато приємніші і красивіші. А якщо зайти і СНУ, то можна впасти в запаморочення від кількості вродливих жінок. На кожен квадратний метр по 5 тонн. Трапилась якась помилка. Як, наприклад, №16. Вона виглядає на усі 45.
Аноніму Показати IP 4 Листопада 2018 18:10
коментар було видалено
Лілія Показати IP 4 Листопада 2018 18:14
Номер 2 - молодець!! Найкраща!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus