USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани боргують за воду більше 5 мільйонів

9 Жовтня 2014 18:18
Лучани є основним споживачем КП «Луцькводоканал». За станом на 1 жовтня загальна заборгованість населення Луцька та району за спожиті послуги становить майже 5.5 мільйона гривень. Про це інформують у прес-службі міської ради.

Відділ збуту комунального підприємства «Луцькводоканал» веде постійну роботу з боржниками по стягненню заборгованості. Одним з напрямків такої роботи стало впровадження на підприємстві системи автодозвону.

Нагадаємо, що з 7 серпня в тестовому режимі запрацювала автоматизована система інформування населення про заборгованість «Call Center DTR». Це спеціальна програма, яка дозволяє телефонувати споживачам та нагадувати про необхідність погасити заборгованість. Автоінформатор автоматично набирає номер телефону, чекає доки піднімуть трубку та видає повідомлення кожному боржнику. Автодозвін здійснюється до боржників, які мають заборгованість більше 100 гривень та тих, хто має поточну заборгованість (від 1 місяця). Важливо щоб людина прослухала повідомлення до кінця, тому що кинувши трубку під час сповіщення, система знову включить споживача до переліку тих, кому ще потрібно дзвонити.

Телефонні дзвінки здійснюються в робочі дні (пн. -пт.) з 18.00 до 21.00, у вихідні – з 9.00 до 20.00.

Уже 2 місяці як на підприємстві працює система «Автодозвін». Про досягнуті результати розповів начальник відділу збуту Цвяк Віктор Миколайович: “Спершу хочу наголосити на тому, що перший місяць система працювала в тестовому режимі. Нами було опрацьовано певні недоліки, які виникали в роботі «Автодозвону» (зокрема невірні номери телефонів, невідповідність стану заборгованості споживача реальним цифрам тощо). І лише у вересні, шляхом проб та помилок нам вдалося їх усунути і система запрацювала більш чітко.

Принаймні зараз я можу сказати, що телефонне нагадування значно ефективніше за письмове. Так за результатами роботи системи автодозвону за вересень місяць споживачі розраховуються за спожиті послуги водопостачання та водовідведення за кілька днів чи навіть наступного дня після дзвінка – на суму 26,8 тисячі гривень надали квитанцій про оплату у відділ збуту після отримання повідомлення по телефону.

Також ще раз хочу наголосити на тому, що якщо споживач під час автодозвону не дослухав повідомлення до кінця й кинув трубку, система знову включить його до переліку споживачів «на попередження», причому поставить не в кінці, а на початку списку. В цьому мали можливість переконатись 84 боржники, які кинули трубку під час розмови. І так буде до тих пір, поки повідомлення не буде прослухане до кінця. Або в кінцевому рахунку не буде погашений борг. Лише в такому випадку боржника перестануть турбувати телефонні дзвінки.

Надіємось, що введення «Call Center DTR» не дасть недобросовісним споживачам забути про свій борг та надалі буде покращувати платіжну дисципліну споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
коля Показати IP 9 Жовтня 2014 20:04
а яка якість води тепла замість гарячої і взагалі немає холодна теж не завжди є то чому платити вчано шановні
До водоканалу Показати IP 10 Жовтня 2014 09:42
Якщо у неі борг за воду 20 тис. і вода е то телефон укртелеком давно відключив за борг 1 місяць 29гр. То питання кому і куди ви дзвоните? Абсурд.
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 13:52
Хай ще почнеться опалювальний сезон з новими тарифами, тоді ще і тут борг вилізе.
Джулія Показати IP 10 Жовтня 2014 22:10
У більшості вже давно нема стаціонарних телефонів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus