USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучани просять перейменувати одну з вулиць на честь відомого земляка

15 Жовтня 2018 15:52
Лучани збирають підписи за перейменування однієї з вулиць Луцька в ім’я видатного діяча культури та мистецтва Волині Віктора Михайловича Чебліна.

Відповідну петицію зареєстрував на сайті Єдиної системи місцевих петицій Віталій Іваницький.

«Ми, випускники, викладачі Луцького культурно-освітнього училища різних років, педагогічний колектив і студенти Волинського державного коледжу культури та мистецтва ім. І. Стравінського, учасники проведення вечора пам’яті видатного діяча культури і мистецтва Волині Віктора Михайловича Чебліна, з нагоди 90-річчя від дня його народження та 10 річниці смерті і видання книги про відомого жителя міста Луцька, заслуженого працівника культури України, депутата багатьох скликань Луцької міської ради, звертаємось до керівництва і депутатів міської ради щодо вирішення питання перейменування однієї з вулиць міста – вулицею Віктора Чебліна», - йдеться у тексті петиції.

Також зазначається, що Віктор Чеблін на посаді багаторічного директора луцького культурно-освітнього училища і на заслуженому відпочинку зробив значний внесок у соціальний, економічний та культурний розвиток міста.

«Вважаємо, що вулиця названа на честь нашого знаного земляка, мудрого вчителя, справного будівничого, талановитого майстра організації і проведення багатьох культурно-мистецьких заходів у місті, невтомного громадського діяча, стане шаною пам’яті його діяльності у Луцьку та у всьому Волинському краї», - йдеться у зверненні.

Петицію підписали 17 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 11 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 15 Жовтня 2018 16:11
"зробив значний внесок у соціальний, економічний та культурний розвиток міста". у чому полягав той внесок ?
Анатоль_ Показати IP 15 Жовтня 2018 16:26
Треба новi вулицi будувати, а не старi перейменовувати
Реаліст Показати IP 15 Жовтня 2018 18:56
Підтримую . Трудяга, а не сумнівний новоспечений "герой".
???? Показати IP 15 Жовтня 2018 22:17
Героїзм - це наслідок неякісного керівницва у військових підрозділах та усіею арміею?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus