USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани просять встановити біля під’їздів лавки

21 Червня 2019 20:51
Лучани просять виділити з міського бюджету кошти на ремонт каналізації та встановлення лавок біля своїх під’їздів.

Про це йшлося 21 червня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

До міськради звернулися мешканці з ОСББ «Зелений дім – 45», що на вулиці Гордіюк, 45, із проханням виділити кошти в рахунок матеріальної допомоги для ремонту каналізаційних труб і облаштування прибудинкової території, зокрема встановлення біля під’їздів лавок.

Мова про новостворене ОСББ, яке зареєструвалося на початку червня.

Однак, як повідомили в міськраді, програма щодо матеріальної підтримки співвласників багатоквартирних будинків на той момент була уже закрита, а учасників уже набрали.

Депутат Костянтин Петрочук запропонував детальніше вивчити звернення, оцінити скільки потрібно коштів на проведення необхідних робіт.

«Можна рекомендувати голові комісії та департаменту ЖКГ вивчити це звернення. Можливо там є змога обійтися 10 тисячами із депутатського фонду», – сказав обранець громади.

Урешті комісія запропонувала мешканцям будинку направити звернення на включення до програми зі співфінансування ОСББ на наступний рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хм Показати IP 21 Червня 2019 21:23
Хай самі ставлять за свій кошт. Чому має це робити міська рада.
Лучанин до Хм Показати IP 22 Червня 2019 08:19
А куди ж йли гроші за утримання будинків??? Ремонти під"їздів, вхідні двері за свої гроші, під"їзди не прибираються....Хіба гроші не місцева влада забирає???Луць за ком послуги платить більше ніж у Києві. Чому???
1235 Показати IP 21 Червня 2019 23:46
В Ощаді хай ОСББ кредит візьме і всього справ то...
123 Показати IP 22 Червня 2019 10:48
Для чого вам ті лавки? У нас є, то вночі спати не можливо, алкаші та молодь усю ніч там гудуть. От якби в нас після опівночі їздила поліція або муніципали та розганяли би їх та штрафували, тоді хай би і лавки були.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus