USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани розповіли, чого очікують від результатів виборів-2015

25 Жовтня 2015 17:35
Зовсім не секрет, що значна кількість людей, стомившись від доволі важкої ситуації в країні, банально зневірились у власному майбутньому, тому лучани зізнавались, мовляв, на вибори йшли неохоче. Однак, попри це, багато містян щиро вірять у те, що результати прийдешніх виборів змінять життя області, міста та країни на краще.

Про те, чим керувалися лучани, користуючись власним правом обирати, вони розповіли у коментарях кореспондентам Інформаційного агенства Волинські Новини.

«Сьогодні у мене настрій піднесений. Ми ж не просто галочку ставимо, а обираємо майбутнє для наших дітей, обираємо те, яким має стати наше місто найближчі декілька років. Кожен, роблячи свій вибір сьогодні, повинен про це подумати. Не про те, що є сьогодні, а про те, що буде завтра», - усміхаючись, наголосив журналісту лучанин Володимир.
Як і попередній співрозмовник, 50-річний лучанин Валентин також вірить у те, що прийдешні вибори все ж змінять ситуацію у місті на краще.

«Зміни відбуваються і дуже активно, попри прогнози, що зневірені люди на вибори не ітимуть. Відбудеться так звана розстановка сил, завдяки якій ми будемо бачити, що нас чекає у майбутньому. Свій вибір я зробив уже давно. На мою думку, майбутній міський голова повинен бути «і батьком, і сином, і дідом». Так би мовити «три в одному». Щоби вмів хазяйнувати, приймати рішення, знав, де взяти і де покласти. А депутати, якщо їх обираємо в міську чи обласні раду, повинні відстоювати інтереси громади: дороги, інфраструктура, утеплення лікарень, садочків і шкіл. От такою повинна бути робота обранця громади, а не лише клопотання про високі посади для своїх родичів», - каже чоловік.
Його підтримала й лучанка Тамара, яка зауважила, що, перш за все, майбутній мер повинен бути, першокласним господарем.

«Окрім цього, хотілось би бачити на чолі міста відповідальну за свої слова і вчинки людину. Те ж саме стосується й кандидатів до місцевих та обласних рад», - переконує жінка.
На запитання, якими цілями керувалася, коли робили власний вибір, лучанка Галина відповіла:

«Я голосувала за мир, за те, щоб мої діти і онуки жили під мирним небом. Якраз цим і керувалася, коли ставила галочку в бюлетені».




ФОТО - Ксенії БУКІНОЇ і Тетяни ГРІШИНОЇ:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus