USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оплату авансом за опалення за жовтень лучанам «включили» у вересневі платіжки

4 Жовтня 2017 08:00
В платіжках за вересень вже буде нараховано за опалення за жовтень. ДКП «Луцьктепло» вимушене це зробити, щоб забезпечити належний початок опалювального сезону, інформують у підприємстві.

Абоненти житлових будинків без будинкових та квартирних засобів обліку теплової енергії заплатять по 15 грн за 1 кв.м опалювальної площі;

Мешканці будинків з побудинковими лічильниками по 10 грн за 1 кв.м опалювальної площі.

Ця оплата рекомендованого авансу за послугу з централізованого опалення жодним чином не вплине на надання чи розмір субсидій та пільг.

Колектив ДКП «Луцьктепло» надіється на Ваше розуміння та підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мешканець Показати IP 4 Жовтня 2017 09:11
З якого це дива.Це може бути рекомендований авансовий платіж і він не є обовязковим,а виключно добровільним.Тим паче коли є вузол обліку на будинок чи підїзд.Нехай спочатку луцьтепло почитає законодавство,а тоді щось заявляє.За кого вони нас мають,нехай спочатку прозвітують про свою"діяльність".
Glover Показати IP 4 Жовтня 2017 09:33
Ну, якщо більше не знають як заробити, то це - би*ло!!!
Ігор луцький Показати IP 4 Жовтня 2017 10:14
Результати роботи євроінтеграторів на лице!
Лучанка Показати IP 4 Жовтня 2017 10:56
Шановні, Ви що жартуєте???? Люди ледве нашкрібують на місячну оплату...... І взагалі це ніякими підзаконними актами не передбачено....
Георгій Показати IP 4 Жовтня 2017 11:27
А чого тут мєлочитися - беріть вже авансом на рік вперед ! Хочу запитати, чи на сесії розглядали ? А що з того приводу думають депутати ? То ж грубе порушення ЗУ "Про надання ЖКГ послуг ".А шо думає захист прав споживачів, антимонопольний комітет, народні обранці, які завтра будуть слізно просится обрати їх. Вони замість того, щоби зініціювати відкриття кримінальної справи по відповідальних працівниках як з міськради, Луцьктепла, енергокомпаній, тих, хто накрав і дурником прикидається, дивлячись на все те збоку, - людям без зазрєнія совісті в черговий раз в кишеню залазять. Громадо , надіюсь на твою мудрість! Дамо по загребущим лапам!
ВОВК Показати IP 4 Жовтня 2017 16:56
да нах не платим і все раніше сроку. Тоже найшли проблем.
Марина Показати IP 12 Жовтня 2017 17:58
Шановний . ДКП «Луцьктепло»! Другій рік підприємство пропонує громадянам увійти в "положення"! А чому не надрукуєте наскільки правомочне питання? Ким затверджене? Коли? Мінімальну пенсію підвищили всього на 140 гривень, а авансовий платіж ві пропонуєте аж 465 гр.? Ми маємо віднестись з розумінням і підтримати ? Навчіться надавати послуги в повному обсязі!!! Гарячу воду подаєте 37-40 градусів, а платиті вимагаєте 100 відсотків. То хто ж кого має зрозуміти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus