USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани «зігріли українських бійців»

15 Жовтня 2014 08:30
Майже вісім тисяч гривень та три коробки теплого одягу зібрали активісти у Луцьку під час одноразової акції «Зігрієм українського солдата» у вівторок, 14 жовтня, у рамках фестивалю патріотичної пісні «У піснях мого народу – доля України». Про це інформують у прес-службі Самооборони Майдану.

Захід відбувся на Театральному майдані Луцька. Організував захід Волинський обласний науково-методичний центр культури.

«Незважаючи на те, що лучани не так багато принесли одягу, багато хто з них цікавився, куди в подальшому можна приносити теплі речі», – повідомила активістка Яна Ковальчук.

Так, у продовж семи годин акції зібрали сім тисяч 761 гривень. Окремо ще 800 гривень передали Луцькому військовому гарнізонному госпіталю. Також, небайдужі лучани наповнили три коробки, що стояли на Майдані, теплим одягом, який передадуть бійцям на Сході.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
розум Показати IP 15 Жовтня 2014 09:09
Пора уже війну закінчувати, якої, до речі, у нас немає. А то все збираємо кошти для бійців, для війни, і навіть не думаємо, що необхідно частіше говорити про мир, про припинення війни, про збереження життя людей. Самий поганий мир - кращий за будь-яку війну.
Надія Показати IP 15 Жовтня 2014 09:49
коментар було видалено
Надія Корнійчук Показати IP 15 Жовтня 2014 09:53
АЙДАРІВЦЮ СЕРГІЮ Сергію Шостаку* присвячую Наш волиняк завжди тримав удар. Між них й Сергій, лучанин...Друже мій! – З Майдану просто ти пішов в "Айдар", Змагавсь на Сході на передовій. Та де ж тим мукам нашим вже межа? Батьків, дружину, діток всиротив... Сергію! Як тебе усім нам жаль! За що тебе той азіат убив?! Ти недоспав в окопах на землі, Свободи дух твій до небес кричав! Тебе убив агресор, що в Кремлі, Бо ти Вітчизну рідну захищав. Примовк на Лузі звичний тихоплин. Розриви з "Градів", тисяч зойк смертей. Загинув друг, порадник, батько й син, Більш не пригорнеш до грудей дітей. Нелегкий був, Сергію, твій маршрут, Обов'язок і воля понад все ж! Бій не один співмірний долі Крут,– Ти нашу гордість в світ, як стяг, несеш! ______________________ *Сергій Шостак, 42 роки, – колишній керівник швидкого реагування у міліції, миротворець, що пройшов дві війни, майданівець (на боці повстанців), громадський активіст, розвідник-айдарівець в АТО на Сході. Загинув від гранати із "Граду", розірвало голову, тіло... Похоронений на алеї Слави на Гаразджинському цвинтарі.
Надія Корнійчук Показати IP 15 Жовтня 2014 09:55
Вилучити з коментів повтор вірша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus