USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани хочуть, щоб Клімчук повпливав на залізницю. ФОТО

4 Травня 2012 10:54
Громада Луцька активізувалися, аби не допустити відміну єдиного поїзда прямого сполучення до Львова, Івано-Франківська та Чернівців.

Підписи проти цього активісти із «Асоціації Молодих Реформаторів» збирали поряд із залізничним вокзалом 3 травня.

Нагадаємо, з 27 травня цього року Державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» відмінить курсування єдиного поїзда, що напряму сполучає Луцьк із обласними центрами: Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями. Це поїзди № 668 Ковель ‒ Чернівці та № 667 Чернівці ‒ Ковель. Мовляв, залізниці невигідно обслуговувати застарілий транспорт, тим паче у поїзда зменшується пасажиропотік.


Втім, лучани абсолютно незгодні із такою позицією «Львівської залізниці», адже, стверджують вони, квитки на цей потяг розкуповують заздалегідь, вагони – переповнені. Це ‒ єдина доступна можливість доїхати із Луцька до Чернівців та Франківська.

Якщо відмінять потяг, доведеться їздити із пересадками, ще й маршрутками – це явно невигідно та незручно.

Як розповіла заступник голови «АМоРе» Марія Доманська, підписи люди лишають охоче. «Навіть не виходячи на вулицю, в Інтернеті та серед знайомих ми назбирали більше сотні підписів», ‒ розповіла активістка.

Також вона додала, що зібрані підписи потраплять до керівника «Львівської залізниці» Богдана Піха, а також до голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука. Останній, на думку активістів, може якимось чином повпливати на рішення залізниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
IGOR Показати IP 4 Травня 2012 12:09
Молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus