USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Львів'янин просить допомогти розшукати біологічну матір з Луцька

15 Лютого 2018 21:29
Лучанин просить допомоги у пошуку своєї рідної матері, яка лишила його у пологовому будинку у далекому 1980 році.

Про це Андрій Наконечний написав на своїй сторінці на Facebook.

Чоловік стверджує, що у 1980 році від нього відмовилась рідна матір в пологовому будинку міста Пустомити Львівської області. Та наводить імовірні деталі, які можуть допомогти у пошуку рідної матері чоловіка.

"Я давно самостійна людина, в мене є своя сім'я. Дочка часто запитує "де моя друга бабуся, адже майже у всіх діточок є дві бабусі, а в мене одна?". Я дуже хочу знайти свою матір. Я не з корисливих мотивів шукаю її. Я в достатньо зрілому віці, щоб зрозуміти,що бувають різні життєві ситуації, від яких ніхто не застрахований, адже невідомо як вчинила б та чи інша людина в аналогічній ситуації. Я в жодному випадку не осуджую і дуже хочу знайти свою маму. Можливо вона мене також шукає та невідомо з яких причин їй не вдається мене знайти. Можливо в мене є брати чи сестри, мені дуже цього хотілося б", – йдеться у дописі.

Андрій з допомогою адвоката звернувся до Пустомитівської РЦЛ, міської ради, архіву та безлічі інших органів для пошуку рідної людини. І зрозумівши, що усе це недало ніяких результатів вирішив зврернутися до Державного Архіву Львівської області. Але там посилаючись на статтю 168.КК України йому знову ж таки відмовили.

"Будь-ласка, порадьте, допоможіть. Можливо хтось із нотаріусів може надати консультацію в даній ситуації, можливо знайдуться небайдужі люди, які зможуть мені допомогти. Мій e mail: [email protected]", – просить допомоги автор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus