USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Луцьк засинає, прокидається мафія»...

2 Березня 2017 14:55
«Місто засинає, прокидається мафія…», - так починається кожен раунд відомої психологічної покрокової гри.

Не думайте, що сесійне засідання, яке призначила Юлія Вусенко, було найцікавішою подією в житті політикуму міста - аж ніяк. Адже, як знаємо, найцікавіше відбувається за лаштунками. Давайте й ми туди зазирнемо.

Не знаємо, чим займались ви, а ось секретар міськради Юлія Вусенко мала миле спілкування з нардепом Ігорем Лапіним напередодні сесії.

Ігор Олександрович, вочевидь, дуже полюбляє цифри «0100», які прикрашають його пікап Volkswagen Amarok. Такі ж, як подейкують, тільки з буквами «АС – ВТ», є на автомобілі BMW 5-ї серії, на якому їздить Лапін. Тільки от записаний він, чомусь, на його батька.

А чим пікап – не мобільний офіс? Напевне, так думає і сам Лапін, який опісля в цьому ж автомобілі напередодні мав розмову з головним редактором видання ВолиньPost Анатолієм Котлюком. Той самий пан Котлюк, який очолював «Волинське агентство розслідувань», на яке, відповідно до карти медіавласності, впливає нардеп Лапін.

А тим часом, місто знову «прокидається», чекаючи наступного сесійного засідання. Але не спить і «мафія». Вона торгується, домовляється, чимось жертвує і щось втрачає – аби лишень втриматись у кріслі.

P.S.: шановних активістів, представників громади, експертів, депутатів різних «мастей» закликаємо працювати на благо міста та зберігати спокій, адже нервові клітини, як відомо, не відновлюються. А читачів – пам’ятати, що вищезгадані імена та події – вигадані. Чи, все-ж, ні?..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Сюрприз! Показати IP 2 Березня 2017 15:03
думаю, що то ше не всі цікаві фоточки
123 до Сюрприз! Показати IP 3 Березня 2017 10:57
теж мені залаштунки...сенсація. зустрілися на людній вулиці поблизу міськради.
Опа... Показати IP 2 Березня 2017 15:07
От Вася тобі й чесні журналісти, от і герої фейсбуків, от і справжнє лице Котлюка - пі*стилка Лапіна. Цікаво, а де ж ще й Бугайчук та Крапка, які теж кричать про чесність та справедливість, а самі виконують вказівки Вусенко, Гунчика та Лапіна. Банда продажна! Тьфу, гидко!!!
хвілолог Показати IP 2 Березня 2017 15:16
Так у васз ВолиньПост на 90% спвпадають новини - я думав, що у вас один власник. Чи у вас, просто, журналісти "багатоверстатники" - і нашим, і вашим?
Ахаха до хвілолог Показати IP 2 Березня 2017 15:31
Цей хвілолог троха ослєп)))
555 до хвілолог Показати IP 2 Березня 2017 16:07
Справді співпадають, але тільки на теми: ...групи смерті...пішов з дому...вернувся...аварії...погода)))
матіматік до хвілолог Показати IP 2 Березня 2017 16:18
прям вже й на 90%! ))))) крім фоток Березюка на Волиньпості ніц свого нема.
Sergij Показати IP 2 Березня 2017 15:54
І ще ..не треба, як Вусенко в інтерв"ю, спекулювати на іменах загиблих воїнів, закликаючи до "порядку". Вона нріякого відношення до них не має і це кощунство.
Коза Показати IP 2 Березня 2017 16:11
Що всі вчепились до цієї Вусенко? Хіба в Романюка не було замів? І коли позачергові вибори мера?
Сонечко Показати IP 2 Березня 2017 16:26
погано працюєте колеги, я не знайшла себе на фото)))))))))
Алеша Показати IP 2 Березня 2017 17:14
Вусенко мутить щось криша якась є в неї то так і робить . Вже її треба з кріслом винести х тої Міської влади і все не туди полізла жіночка. ГНхай дітей глядить і їсти варить чоловікові і не лізе в брудну політику. Не можеш бути людиною не лізь в таку грязь . Люди чекають рішень а вони вироляють "концерт"
Цензура Показати IP 2 Березня 2017 17:25
Та хв*р* на голову взагалі страх і совість втратила, яка мова про громаду, якщо їй ніхто не треба, скликала тіпа сесію шапіто для журналістів щоб показати що депутати зірвали знов щось чого нема, на сайті міськради навіть акту не було про скликання сесії, вона базар скликала чи що, мали об'єднати всі питання в одну сесію і право депутатів обирати яке перше питання розглядати і вона відповідно має по закону це підтримувати, її робота вести сесію а не головувати на ній і вето вона не має, чи думає раз гунчик тепер її кришує то можна дозволяти зухвальство, а вона знов те ж саме одне питання яке її цікавить Отримати статус в о мера і потім мати змогу накладати вето на все що схоче, здобувши собі імунітет. Подружка організувала завтрашню давно заплановану передачу про двобій, от і зробила сьогодні цей цирк щоб мати що обговорювати. Якщо сьогодні вона підключає всі зв'язки для того щоб вибороти цю посаду то уявіть що вона вже на ній хоче робити. Яка громада їй треба, їй місце треба. Якщо така розумна хай створить петицію чи хочуть громадяни міста такого секретаря!!! Жах, ту ж*бу на мера ніхто не обирав, тому хай переобирають секретаря, раз з нею ніхто працювати не хоче
Сімейне Показати IP 2 Березня 2017 18:21
Пристроілась сімейна вусенко. Підсиділа Романюка, а її луганський чоловік помічник обласного, не можна допустити такого а то часи яника не за горами, баба зубами зі страшною силою вчепилася за ту посаду, бо вона ж на неї заплатила раніше, нехай громада вибирає а то ті студенти за*ки про папіків говорили, хай ще за своїх розкажуть папіків і бандюків, ви телефони заберіть у них і проводьте сесію, а то сидить вусата і як тільки що на телефоні маякує зразу говорить, команди читає. Зробіть їм всім контрольний зріз без телефонів і переговорів і тоді буде толк і не мати права вийти поки все не розглянуть.
Микола Показати IP 2 Березня 2017 18:29
Дуже прикро, що такі наступники у покійного, то не люди, а гвардія хапуг, які, крім своїх власних амбіцій, ні про що інше не думають, на лучан їм начхати!
Коля Показати IP 2 Березня 2017 18:34
Одні сплять другі просинаються і так вони один одного міняють....
----- Показати IP 2 Березня 2017 20:17
А про свій (порше каєн) на Київських номерах АА 8080.. щось забула Пані Вусенко сказати!!!
---- Показати IP 2 Березня 2017 20:19
І в декларації не було такого авто!!!
Абвер Показати IP 2 Березня 2017 20:44
На фото з червоним мерсом-пулішук Вітя Катер. Хоче порішати щоб Лапін дозволив йому мити бурштин, бо його ніхто нехоче пускати навіть на пушечний постріл. Дати Віті доступ до бурштину всеодно що пустити козла в город з капустою, всіх розведе без розбору
Тарас Показати IP 2 Березня 2017 23:03
ви забули панове. винні давно вже знайдені. це все Даур Марганія винен. це все він. (с)Ніколайчук і Волиньпост cartoon production
Кіндрат Показати IP 3 Березня 2017 08:24
Катєр Вітя жадний і наглий.
------ Показати IP 3 Березня 2017 09:18
а-а-а-а-а-а-а-а-а!!!!!!!!! Клас, супер просто.
Небайдужа Показати IP 3 Березня 2017 10:16
Цей Лапін скрізь смотрящих має! На блокаду відправив своїх "хлопців", щоб йому доноси писали, а потім на телебаченні розказує яка та блокада проплачена! Скрізь хоче бути в "темі" і весь час в непопад говорить!
Бармен Показати IP 3 Березня 2017 19:10
Ви потусуйтесь трохи в карамельці чи куріні, фелічіті то не таке побачите, одні посіпаки
Андрій Ратне Показати IP 3 Березня 2017 21:38
Дуже брудна стаття). До чого вона? І відразу відповідь - до виборів! Конкретики ніякої. Зустрілися декілька знайомих, людей, хай навіть маючих відношення до влади, у людному місці - звичайна спрвава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus