USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька міліція «замилює очі» статистикою?

23 Січня 2014 09:49
Волинські міліціонери звітували про зменшення кількості порушень. Луцький депутат інформації міліціонерів не повірив, мовляв щоразу говорять про покращення, а так завжди не буває.

Під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва вчора, 22 січня, звітував начальник міського відділу УМВС України в області Василь Марчишак.

Міліціонер повідомив, що в місті ситуація спокійна, значно зменшилося порушень за статтею 178: поява і розпиття алкоголю в громадському місці, відповідно, зменшилася кількість правопорушень в стані алкогольного сп’яніння. Особливо тяжких злочинів розкрили 100 відсотків, запевнив правоохоронець, грабежів половину, гірші справи з розслідуванням крадіжок.

«Якщо щороку так знижується криміногенна ситуація, а подібні звіти чую вже 10 років про покращення, то що, ще через пару років ми вийдемо на «0» по злочинах?! Такого не буває ніде в світі. Приємно вуху чути ваш звіт, але наскільки це достовірно - інша справа», - піддав сумніву статистику депутат Луцької міської ради Роман Романюк.

Василь Марчишак запевнив, що усі дані достовірні і викривлення статистики не може бути, бо кожна заява громадянина реєструється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus