USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцька школа отримала підключення до інтернету

26 Травня 2017 23:20
Повноцінне інтернет-покриття з’явилося у луцькій ЗОШ №11. Проект дороговартісний – більше 60 тисяч гривень, а реалізували його спільними зусиллями батьки та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Від ідеї до її втілення минуло більше року, хоча ініціатива фонду розвитку «Ерудит» вартувала того. Тепер і уроки стануть інтерактивними, і школярам буде цікавіше навчатися.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Голова правління фонду розвитку ЗОШ №11 «Ерудит» Наталія Гунько розповіла, що ця школа одна з небагатьох у Луцьку, яка в кожному класі має доступ до Інтернету.

«Одна справа, коли вчитель на уроці розказує матеріал, а інша – коли є можливість наочно продемонструвати сказане. Діти краще сприймають тему, це зовсім інший, новітній підхід до підвищення якості освіти. Вчителі навчатимуть, де і яку саме інформацію шукати у всесвітній мережі, щоб не лише іграшки чи розваги були цікавими для дітей», – зазначила Наталія Гунько.

Що ж до сучасного обладнання, телевізорів, комп’ютерів та планшетів у класні кімнати, то зі слів голови фонду розвитку, вони крім батьківських намагаються знаходити і залучати додаткові кошти, на оновлення матеріально-технічної бази закладу.

Керівник Офісу розвитку кварталу на вул. Гордіюк, 37 Інна Карманчикова відзначила, що співпраця з фондом розвитку ЗОШ №11 «Ерудит» триває від моменту створення.

«Це один з найактивніших фондів у Луцьку, тому цю ініціативу радо підтримав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і виділив 20 тис. гривень на її реалізацію. Проект цікавий тим, що спрямований на створення кращих умов навчання для дітей, що завжди в пріоритеті Фонду», – каже Інна Карманчикова.

Товариство Датагруп стало телекомунікаційним оператором. Керівник комерційної служби цієї компанії Наталя Киричок розповіла, що швидкість каналу в ЗОШ №11 дозволяє проводити відеоуроки, вести електронні щоденники, в майбутньому облаштувати онлайн-відеонагляд.

І вчителі, і школярі задоволені такими інноваціями у школі.

До речі, вони зазначають, що тепер старшокласники зможуть готуватися до ЗНО в онлайн-режимі, а це дозволить зекономити багато часу, а результати отримати оперативно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus