USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцька станція швидкої допомоги боргує «Волиньгазу» понад 150 тисяч

9 Липня 2013 16:13
Майже 160 тисяч гривень заборгувала «Волиньгазу» станція швидкої допомоги у Луцьку.

Сьогодні у Господарському суді Волинської області розглянули справу за позовом ПАТ із газопостачання та газифікації «Волиньгаз» до комунального закладу «Луцька станція швидкої медичної допомоги» про стягнення заборгованості, але через некомпетентність юристів справу перенесли, - інформує «Під прицілом».

Так, ПАТ із газопостачання та газифікації «Волиньгаз» звернулося до суду, аби КЗ «Луцька станція швидкої медичної допомоги» повернув їм заборгованість за газопостачання обсягом 156435 гривень.

Під час судового засідання представник відповідача КЗ «Луцька станція швидкої медичної допомоги» подав клопотання, в якому просить перенести розгляд справи на 20 серпня. За його словами, Луцька міська рада пообіцяла надати кошти на погашення заборгованості перед позивачем.

Проте суддя поставила під сумнів таку інформацію, адже юрист комунального закладу жодними документами таку інформацію не підтвердив. Своєю чергою, представниця позивача щодо клопотання не заперечила і заявила, що вони готові піти назустріч боржнику.

Як відомо, наразі КЗ «Луцька станція швидкої медичної допомоги» проходить ліквідаційну процедуру за рішенням ЛМР. Так, комунальний заклад ліквідують, а на його місці створять «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Тож суддя ставить під сумнів обіцянки міської ради.

Відтак, клопотання представника відповідача відхилили через те, що юрист комунального закладу не навів підстав для відкладення справи.

Тож, після декількох перерв у судовому засіданні, суд вирішив відкласти справу, аби представниця ПАТ із газопостачання та газифікації «Волиньгаз» надала суду обґрунтовані докази представленої у позовній заяві суми боргу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus