USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі активісти закликають FМ-станції не транслювати розважальні програми

23 Січня 2014 11:56
У Луцьку триває акція - подзвони на FМ, замов «Лебедине озеро». Про це повідомляє «Слово Волині».

«У зв'язку із загибеллю людей від ескалації силового конфлікту в Києві громадські активісти Луцька звертаються до вас із такою ініціативою: давайте телефонувати в усі відомі в Україні FМ -станції із однією-єдиною вимогою - аби вони зняли розважальні передачі і включили «Лебедине озеро», «Реквієм» Моцарта або іншу класичну музику і транслювали її в ефірі, окрім випусків новин», - повідомляють активісти євромайдану у Фейсбук.

Окрім того, можна писати листи знайомим журналістам, на офіційні електронні скриньки радіостанцій, заносити «живі» листи, а також писати на сторінках FМ -ок у соцмережах, - звертаються активісти.

В Україні гинуть люди! Ні - розважальним програмам!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 23 Січня 2014 12:13
негайний арешт в сіх лідерів безладу,на їх совісті кров
Аноніму до Анонім Показати IP 23 Січня 2014 12:17
І тебе також хай арештують і зочно осудять. І ти про те шо тебе посадили на 10 років за ананімізм взнаєш тоді, коли, міліціонери в двері постувають.
Укр. Показати IP 23 Січня 2014 12:17
І знову плач. і знову. скорбота. Національна украінська забава. Ніколи Украіна не буде усміхненою і радісною-карма не та...
Укру. до Укр. Показати IP 23 Січня 2014 12:19
Будем радуватись. На майдані вбили 5 Українців, більше 1500 травмовано, багато хто став інвалідами.
А якого до Укру. Показати IP 23 Січня 2014 14:30
х туди лізти?
болить... Показати IP 23 Січня 2014 15:30
жлобський, заздренний, боягузливий в більшості народ....от так і живемо, ховаємось за спинами і нарікаємо на долю. Кожен хто тут коментував нераз потерпав від корупції, плювався, злився, проклинав.....раби, злі раби, які так хочуть, щоб посадили, підстрелили "сусіда"....ТАКІ МИ є - така нам і влада....знову знищать цвіт нації- вивезуть, закатують, розчавлять....а ми -український народ знову будемо "плакати" як тяжко живеться, заздрити і ненавидити один одного....так нам і треба....
укр. Показати IP 23 Січня 2014 16:13
Шановні! Так і живемо . бо украінці Самі у себе крадем і плачемо.Хто небудь думає трохи далі свого носа- звідки візьмутся кошти на краще життя? Заберете у Порошенко? Счас..Трохи протверезієм і почнемо чухати потилицю- звідки платити пенсіі, зарплати. будувати дороги. школи? Що . цих три богатиря дадуть своі статки? Клічко ні копійки не заплатив податків в Украіні.СенЯ. полужид давно вивіз кошти за кордон. А самий головний патріот, судячи з декларацій- бідний як церковна миша.Коли вже "мудрий" украінський народ почне думати головою . а не дуп..ю?А зараз все іде до розвалу краіни .Ви. долбо..би про це думаєєте? Ніколи не повірю що.Крим . Харків буде буде під ПЯТОЮ БАНДЕРІВЦІВ.ХАЙ КРАЩЕ ТАКА КРАІНА РОЗВАЛИТЬСЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus