USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі діти опановують хенд-мейд

2 Серпня 2016 09:47
Літні канікули дітлахи проводять по-різному: хтось у бабусі, хтось на морі, інші залишаються в місті. Для того, щоб їхній відпочинок був більш ефективним Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» тричі на тиждень організовує різноманітні цікаві майстер-класи. Заняття відбуваються у арт-галереї Центрального універмагу міста. Про це інформують у прес-службі Фонду.

Менеджер Офісу розвитку кварталу, що на вулиці Відродження, 10 Катерина Матвійчук каже, що кількість бажаючих відвідати заняття дуже велика: «Батьки телефонують, аби повторно записати діток на майстер-клас. Ми їх реєструємо у так званий резервний список.

Коли хтось з діток відмовився від участі в занятті, або захворів, тоді ми запрошуємо, тих, хто вже брав участь».

Цього разу діти виготовляли прикрасу – ведмедика із застібкою. У своїй роботі малеча використовувала фетр, стрічки, намисто, клей, нитки та голки. З поставленим завданням справилися практично всі.

Якщо в когось щось не виходило – їм допомагали батьки та майстер Руслана Цибуліна.

Упродовж літа луцькі дітлахи мають змогу опанувати 40 різноманітних видів ручної роботи. Створювати вироби власними руками маленьких лучан навчатимуть аж до кінця серпня. Попереду ще багато цікавого!



Майстер-класи відбуваються за попереднім записом у приміщеннях Офісів розвитку кварталу, які діють за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus