USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пікет у Луцьку: підприємці просять у «грошових мішків» залишити їх у спокої

30 Квітня 2014 10:14
Декілька десятків підприємців прийшли до стін Луцької міськради із вимогою скасувати рішення про припинення договору оренди землі із облспоживспілкою.

«Депутати! Скоро знову вибори», «Грошові мішки! Залиште нас у спокої», «Депутати! Почуйте підприємців» - із такими гаслами прийшли обурені «базарники» до стін Луцької міської ради.

Таким чином, вони прийшли захистити власне право на працю на комунальній землі, яку кілька років тому міськрада надала в оренду облспоживпілці терміном на 25, а пізніше розірвала договір.

Зі слів одного із пікетувальників, підприємці і надалі хотіли б співпрацювати з облспоживспілкою. На його думку, таке розірвання стане причиною багатьох юридичних негараздів, а створення комунального ринку – це «нерозумне тринькання грошей».

Нагадаємо, торгівельники вимагають скасувати рішення Луцької міської ради від 26 лютого 2014 року про розірвання договору з Волинською облспоживспілкою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
Читач Показати IP 30 Квітня 2014 10:46
А хто вони такі, ті підприємці? По колишньому спекулянти. Не подобаються умови там торгувати - йдуть на села, привозьте продукцію людям прямо додому. А то стоячи на місці мільйон хочуть ухопити й не з ким не ділитися.
Василь до Читач Показати IP 30 Квітня 2014 13:20
Якщо у Вас не вистачає клепки щоб відкрити щось своє і ви звикли робити на когось, то не треба тут обговорювати то у чому Ви малого поняття не маєте.
Лучанин Показати IP 30 Квітня 2014 10:51
Гнати, як нашкодивших і паршивих котів усіх БЮТівських ДЕПУТАТІВ. Декого, за вкрадені зем. ділянки і інші злочини СУДИТИ!
Читач 2 Показати IP 30 Квітня 2014 10:57
Слово підприємець походить від слова підприємство. Називати людей цієї професії підприємцями –неправильно і некоректно.
Гость Показати IP 30 Квітня 2014 11:05
Це спекулянти, які нічого не виробляють, а тільки обдурюють людей в одному місці купив в другому перепродав. А вони деруть по своєму. Гнати, як паршивих котів
Читач1 до Гость Показати IP 30 Квітня 2014 14:33
Це люди, які платять податок державі, і утримують тебе! В Європі пріорітет надають таки людям
Читач 2 до Читач1 Показати IP 30 Квітня 2014 17:30
В Європі надають перевагу малому та середньому бізнесу, підприємцям, які ВИРОБЛЯЮТЬ, СТВОРЮЮТЬ якийсь ПРОДУКТ, ТОВАР, ПОСЛУГИ !!! А не займаються спекулятивною діяльністю, як 90% "наших підприємців". Адже саме виробництво, а не спекуляція створює робочі місця та рухає економіку вперед.
Анонім до Гость Показати IP 30 Квітня 2014 18:19
а ти де будиш купляти речі дибілоід!!!!
Валерій Показати IP 30 Квітня 2014 11:09
На малому бізнесі стоїть Держава! Просте питання - де можна купити дешевші і кращі продукти? На базарі, чи,скажим в Там-Тамі!!!! От і відповідь - кого треба нагинати.....!
ВалеріЮ до Валерій Показати IP 30 Квітня 2014 12:59
У Європі давно "нагнули", там таких "підприємців" і ринків давно немає!!!
я до ВалеріЮ Показати IP 30 Квітня 2014 13:30
у Європі він має дохід 30% і щасливий....)))) податки платить за 30.. а у нас.. має доходи і заробітки на 300%... а податок показує як від 30%. подвійна бухгалтерія+ наймана праця незареєстрована..... різного роду ще незадекларовані доходи... а вони плачуть що треба олігархів люструвати.... та з самого найменшого підприємця починати треба... у тій самій Польші слуба яка перевіряє найману працю.... якщо працівник сидить на роботі після закінчення роб. часу... нагинає роботодавця на штраф.... 10 000 єувро.. різницю відчуваєте... а ви тут плачете... що тяжко хліб добуваєте... є деякі підприємця покруче Сбеушників. прокурорів та суддів...
Гость Показати IP 30 Квітня 2014 11:19
Продукти ви їздите по селах,обдурюєте людей ,купляєте за копійки ще очі витріщаєте, ащо хочеш продай хочеш ні. Свині бере по 15 грн, а продайте по 60-це що на вас стоїть бізнес. Потрібно ,щою люди продавали державі, як колись заготконтора брала, і продавали в магазину по цих цінах,які брати у людей мінімум накрутки. Тоді ви драні спекулянти не мали як обдурювати людей. Але в цьому ніхто не зацікавлений,бо спекулянти вся і всі
Анонім Показати IP 30 Квітня 2014 11:25
Так заготконтори ці і були споживчої кооперації
лучанка Показати IP 30 Квітня 2014 11:26
А як жити цим людям за які кошти роботи немає , підприємства позакривали, магазини які були державні теж, який вихід для життя , ось і стають люди такзваними спекулянтами, бо теж хочуть жити і кормити свою сімю. Може працюють ті підприємства де вони працювали, а можливо хтось розкаже інший варіант. Треба починати з цього, а то спекулянти не від доброго життя вони стали спекулянтами, а ці настоящі спекулянти і хапуги сидять в кабінетах податкових, адміністративних, від вих треба вимагати правди, а не дивитися як вони збагачуються і будують віли за наші кошти , які ми не отримуємо і немаємо достойних робочих місць. Все залежить тільки від наших депутатів і керівних посадовців.
луцький до лучанка Показати IP 30 Квітня 2014 13:01
А ви більше майданьте, то і того що є не буде!!!:)
Петро Показати IP 30 Квітня 2014 12:00
Всім потрібно працювати, але податки потрібні нашому місту, а не Горгуту і його компанії. Просто потрібно створити прозорі умови переходу від ринку облспоживспілки, до ринку комунального. БЕЗ ПРАВА ПРИВАТИЗАЦІЇ. Облспоживспілка збирає з людей приблизно 10 мільйонів за рік, а місту платить 1 мільйон. Це не справедливо. А Горгут повинен думати, де буде проводити решту життя. Бо, як дізнаються про всі оборутки, то люди можуть і не витримати. Не говорячі вже про кримінальну відповідальність, за завищення цін на всі без винятку робіт, які проводились на базарах.
розкажу історію Показати IP 30 Квітня 2014 12:12
віднедавна розказую всім і вся... Минулого року купувала чоловічу сорочку на Варшавці, домовилася якщо не підійде, то замінять на іншу, заплатила 250 грн.прийшла через 3 дні... замінити на більшу.... більшого розміру не виявилося, проте продавець не спішила мені повертати гроші... пропонувала то кофточки то футболки, я ж акцентувала увагу , що мене цікавить сорочка... виходу не було... поверніть мені гроші... Так хитро питає , а скільки ви заплатили.... 250 грн. була моя відповідь... ЇЇ очі були 6*8.... ви що ??? в мене таких цін нема.... дістає свого зошита.... дивиться дату і каже 175 грн.... уявляєте мою реакцію..... і докажи..що ти розумний...???? доказувати можна довго і нудно..головне зі мною був свідок... ( але його покази можна засунути в одне місце.... при цій ситуаціі)... писати можна довго і нудно.... ВСІ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ ПІДПРИЄМЦІ НЕ ЗАЦІКАВЛЕННІ В КАСОВИХ АПАРАТАХ.... а чому.... почитайте вище... можна просто зробити покупця лоха.... І не потрібно сміятися з Раши... в усіх магазинах Москви ( ГУМах і т.д. ) і в інших містах.... при покупці дають чек... і ти маєш щось відстоювати.. Саме головне... за куплену сорочку за 250 грн.... мені повернули 175 грн....і це 100 % правильно... бо я окрім слів ніяких доказів немала...
Петро до розкажу історію Показати IP 30 Квітня 2014 13:01
А чому в Рашці сорочку не купила " з чеком"?)))
я до Петро Показати IP 30 Квітня 2014 13:05
я і там купувала.... просто навела для прикладу
Відповідь до розкажу історію Показати IP 30 Квітня 2014 14:36
Якщо ти 3 дні не могла поміряти сорочку - то хто тобі лікар? Не подобається не йди і не купуй
розкажу історію Показати IP 30 Квітня 2014 12:14
і додаток... Слава " чесним" українським підприємцям..... як не зароблять на тобі 100 % то не проживуть(((((
Татьяна Показати IP 30 Квітня 2014 12:26
А почему предприниматели не хотят , чтобы деньги за аренду земли шли в казну города ? Это правильное и разумное решение ! Так работают и в Польше . Похоже кто-то очень не хочет лишаться денежек в кармане , вот людей и толкают к таким необдуманным действиям . А депутатам надо просто собрать людей и спокойно им все обьяснить , и показать наглядно сколько из их платежей идет в городскую казну , а сколько теряется в бездонных карманах руководителей облспоживспiлкi
Лучанин до Татьяна Показати IP 30 Квітня 2014 13:00
А чого ти на український мові не можеш свою думку висловити?
патріот до Лучанин Показати IP 30 Квітня 2014 13:07
А так тебе влаштує? Why entrepreneurs do not want money for the rent of land went into the coffers of the city? This is right and reasonable solution! So work in Poland. Looks like someone does not want to lose denezhek in your pocket, here and push people to such inconsiderate actions. And MPs should simply gather people and calmly explain to them all, and show clearly how much of their payment goes to the city treasury, and how much is lost in the bottomless pockets of executives oblspozhivspilki. Задовбали вже ці "мовники"!!! Як хоче людина так і висловлюється!!! А потім хочете, щоб на Сході все спокійно було? От від таких "розумників" все і відбувається в Україні!!!
!!! до патріот Показати IP 30 Квітня 2014 21:16
ай маладєц...паабщаемся? :)
Лучанин до патріот Показати IP 3 Травня 2014 11:27
Shame in not knowing the native language. And then the city coffers? Entrepreneurs and so pay taxes and rent. You have no idea for what people rallied hildren. The market is paying more than two-million tax per month. Just some who decided to stick his hands in the trough and nice to live for others. And like you support them.
Марина до патріот Показати IP 3 Травня 2014 11:32
Який розумний москалику виявився. Ще німецькою і французькою зараз напише, аби не українською.
Я до Лучанин Показати IP 30 Квітня 2014 13:07
а ти сидиш тут критику за яку ідею...???.. що під кожним коментарем свої строчиш.... йди реалізуйся в життя, а тільки судити та базарити як баба вмієш..
Анонім до Татьяна Показати IP 30 Квітня 2014 23:04
А ТОМУ ЩО ЦЕ ЇМ НІХТО НЕ ПРОПОНУЄ... ПРОПОНУЮТЬ СТВОРИТИ КОМУНАЛЬНИЙ РИНОК .. типу колгоспу.....
варвара Показати IP 30 Квітня 2014 12:30
А який крам продають всі ці підприємці - цвілий, гнилий, з душком та щей з націнкою під 300 відсотків. Тільки аби збагатитися.
Анонім Показати IP 30 Квітня 2014 13:15
А ще є такі підприємці, що напозичають грошей і не віддають. Може мало хто і є вже такий, в кого отой торгаш газетами на переході між варшавкою та пасажем, не позичав. А як віддавати - то бізнес не йде грошей немає, плаче.
честь Показати IP 30 Квітня 2014 13:17
Вони стали казково багаті на спекуляції. Хай поділяться з людьми в цей важкий час.
Сонячна Показати IP 30 Квітня 2014 14:04
А завтра 1 травня - всі ВАУ вихідні!! у мене звичайний робочий день і 2-го травня також я не нию ,а рада...бо 4 дні поспіль вихідних - НОНСЕНС!!! звикли гульдебенити...а працювати???? отож бо й воно..Хто хоче - шукає можливість, хто не хоче - пирчину!!
Сонячна Показати IP 30 Квітня 2014 14:06
до Варвара....Варко, якщо вже все перемацала на ринку..і не таке..замовляй через інтерне..їдь в інші міста.....ший врешті-решт..
Андрій Показати IP 30 Квітня 2014 14:27
Ці пікетчики проплачені Горгутом.Він хоче чужими руками загрібати грошики.Власне яка різниця підприємцям кому платити гроші за оренду?Потрібно було гнати в шию цих підприємців.
Анонім до Андрій Показати IP 30 Квітня 2014 14:38
Чи тобі по шиї надавати?
підприємець до Андрій Показати IP 30 Квітня 2014 14:44
різниці немає, але є договір з спілкою до 2031року, це дає гарантії збереження робочого місця, а те що пропонують деякі депутати - гарантована втрата робочого місця. а гнати в шию треба таких провокаторів як ти
Таня до Андрій Показати IP 1 Травня 2014 00:07
Андрій ти не правий.у моєї матері є на ринку контейнер,вона горбатиться стоїть в мороз і жару аби заробити гроші,я працюю в лікарні і повір на ту зарплату яку я там маю прожити неможливо,тому батьки з допомоги базару мають можливість допомагати мені...цим людям ніхто не платив,вони боряться за своє місце,за яке платили державі великі кошти,щоб мати право там стояти і на сьогоднішній день платять всі податки які тільки пише наша влада...шкода ,що тобі цього незрозуміти бо тебе це не стосується...я впевнена якби це зачепило тебе ти б теж там стояв і боровся за місце хоч якесь....
вот только не надо! Показати IP 30 Квітня 2014 16:34
200 процентов, стоят горгутовские сподвижники, которым он что-то сделал, большинство Хотят платить в бюджет города!!!!! а не горгуту!!!А дамочке с сорочкой-надо было брать чек, вам его обязаны дать! Если не хотят-значит ничего там не покупайте, базар большой! И не надо говорить , что в Европе нет базаров-есть и еще какие,...
до пидриемця Показати IP 30 Квітня 2014 16:36
горгут хочет и был царьком на базаре-захотел -урезал контейнера, захотел, дал своим, крышу сделал по своей цене-если ваше рабочее место зависит от такого хапуги-не факт, что оно у вас будет....
9 Показати IP 30 Квітня 2014 22:36
насправді проти облспоживспілки 9% підприємців завокзального ринку, а ті, що кричать маленька купка працівників ринку
9 Показати IP 30 Квітня 2014 22:37
насправді проти облспоживспілки 90% підприємців завокзального ринку, а ті, що кричать маленька купка працівників ринку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus