USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі податківці отримали нового керівника

5 Травня 2016 11:41
Луцьких податківців очолила Світлана Сава.

Відповідно до Наказу ДФС України від 27.04.2016 року №1656-о начальником Луцької ОДПІ призначили Світлану Євгеніївну Саву, яка до цього часу працювала заступником начальника Луцької ОДПІ. Про це повідомили у прес-службі Луцької ОДПІ.

«Приємно відзначити, що луцьких податківців очолила людина, яка за своїми професійними та особистими якостями повністю відповідає посаді керівника та користується заслуженим авторитетом серед підлеглих», - наголосила під час офіційного представлення нового очільника Луцької ОДПІ начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, яка протягом декількох років очолювала Луцьку ОДПІ, саме досвід роботи у найбільшій податковій інспекції Волині – основа для професійного вдосконалення та кар’єрного зростання.

«Саме луцькі податківці забезпечують понад 60 відсотків надходжень до державного бюджету з області. Тому бажаю колективу Луцької ОДПІ гарних результатів в роботі, порозуміння і взаємоповаги з представниками бізнесу та органами влади», - зазначила Світлана Савчук.

Новопризначений начальник Луцької ОДПІ Світлана Сава подякувала колегам за довіру і теплі слова.

«Я розумію міру відповідальності на новій посаді. Знаю, що колектив працівників Луцької ОПІ має достатній професійний рівень, знання і досвід для того, щоб забезпечити якісний рівень адміністрування податкових платежів та ефективний діалог з платниками податків,» - наголосила Світлана Сава.

Довідково:

Світлана Євгеніївна Сава в органах податкової служби з 20 червня 2002 року. З 12 липня 2011 року до 26 квітня 2016 року працювала на посаді заступника начальника інспекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Платник податків Показати IP 5 Травня 2016 11:50
Бл*, куди ми котимось???... Які реформи, яке вдосконалення роботи податкової?... Замість того, щоб посадити чи принаймні відсторонити від роботи в держустановах до кінця життя її підвищують... Тут зайві будь-які коментарі... ЗІ. Як згадаю як це бидлоття два місяці не давала зареєструватись платником ПДВ, бо то їй здавалось, що замалий статутний капітал, то замало найманих працівників, то якусь х..ню вигадувало...
Лучанин Показати IP 5 Травня 2016 11:54
нічого не міняється, всі КАДРИ старі і "перевірені часом"
Всезнайко Показати IP 5 Травня 2016 11:59
коментар було видалено
Вітя Показати IP 5 Травня 2016 12:03
А Світлана Савчук то не та,що взяли на хабарі, ото да,ото підбір кадрів, де була совість, мокре місце лишилось.
Правда Показати IP 5 Травня 2016 12:16
Ото да, савчук світлана, то та, що взяли на хабарі, представляє нового керівника, це що робиться, кінець світу, ще такого чуда ніхто раніше не бачив.
Податківець Показати IP 5 Травня 2016 12:49
Скажу одним словом - це піпец....світ зійшов з розуму)))))Тримайтесь працівники Луцької ОДПІ, літо буде жарке))))Сили вам і витримки!!!!!!!!
000 до Податківець Показати IP 5 Травня 2016 13:48
Збирайте податки а не займайтесь плітками !!!
Лучанка Показати IP 5 Травня 2016 15:13
Пустили щуку в рвчку! Савчук і Сава два чоботи пара. Підтверджую усе написане вище, і не з пліток, а з особистого досвіду!
до лучанки до Лучанка Показати IP 5 Травня 2016 16:21
Сидить гунчик і рулить, далі в податковій Савчук і Сава, в лісовій галузі-колісник і кватирко, по земельних питаннях Василенко, ну братці о цей карлик приніс "Все нове"після революції.
Луцьк Показати IP 6 Травня 2016 14:41
Вдала напарниця хабарнику гириковичу, спiвпраця буде чiтка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus